Το Soi 6 Annual Weekend Party είναι αυτό το Σάββατο και την Κυριακή, 2 και 3 Ιουνίου

Πατάγια-

Είναι το μεγαλύτερο Σαββατοκύριακο του χρόνου για τους Soi 6 καθώς γιορτάζουν το ετήσιο πάρτι του Σαββατοκύριακου στο οποίο όλα τα μπαρ στο δρόμο κάνουν πάρτι ταυτόχρονα!

Με εκατοντάδες και εκατοντάδες single, διαθέσιμα κορίτσια, πολλά με ειδικές στολές και στολές που έχουν επιλεγεί ειδικά για το πάρτι, αυτό είναι ένα γεγονός που δεν θα θέλετε να χάσετε!

Πολλά μπαρ θα προσφέρουν δωρεάν φαγητό, ώστε καθώς περιηγείστε στις όμορφες γυναίκες και τη μεγάλη ποικιλία ποτών, μπορείτε επίσης να απολαύσετε δωρεάν φαγητό!

Ορισμένα μπαρ θα διοργανώνουν ειδικές εκδηλώσεις, όπως παιχνίδια πάρτι, Beer Pong, τουρνουά μπιλιάρδου κ.λπ. Λεπτομέρειες για αυτά είναι διαθέσιμες σε μεμονωμένα μπαρ. Πολλά μπαρ θα έχουν επίσης θεματική μουσική και θεματικές διακοσμήσεις για την εκδήλωση.

Η Love Pattaya Thailand θα είναι στο έδαφος μαζί με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις και δείχνοντας το πάρτι σε δράση.

Πολλοί πιστοί του Soi 6 και πελάτες που επιστρέφουν έρχονται ειδικά στην πόλη για αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε ένα ποτό ή δέκα και να συνομιλήσετε με παλιούς φίλους ή να γνωρίσετε νέους παίκτες που απολαμβάνουν όλοι το Soi 6.

Αν δεν έχετε πάει ποτέ στο Soi 6 ή είστε καθημερινός επισκέπτης αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε μια στάση και να απολαύσετε το δρόμο και τα πάνω από 70 μπαρ να κάνουν πάρτι ταυτόχρονα! Οι μπάρες που συμμετέχουν θα έχουν μπαλόνια επάνω.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/