Αποκλειστικό: Κλέφτης ληστεύει το Red Bull Bar and Guesthouse την Ημέρα του Βούδα, ο ιδιοκτήτης ζητά βοήθεια

Πατάγια-

Την Τρίτη, 29 Μαΐου 2018, που είναι μια θρησκευτική ιερή ημέρα, ένας θρασύς κλέφτης λήστεψε το Red Bull Bar and Guesthouse περίπου στις 12:30 μ.μ.

Ο ιδιοκτήτης, Erik, δηλώνει ότι το βράδυ πριν φτάσει ο άνδρας και ζήτησε να νοικιάσει ένα δωμάτιο, αλλά ήθελε να βγει έξω για ένα ακόμη ποτό πριν κλείσουν τα μπαρ τα μεσάνυχτα. Ο ταμίας στην υπηρεσία συμφώνησε και του έδωσε το κλειδί του δωματίου, αλλά είπε ότι θα έδινε το κλειδί στο ηλεκτρικό όταν επιστρέψει και θα έπαιρνε την πληρωμή. έπειτα. Ο άνδρας, ο οποίος είναι αλλοδαπός αλλά δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί, είπε ότι θα επέστρεφε αμέσως, αλλά δεν επέστρεψε. Δεν είναι σαφές εάν έδωσε ταυτότητα στον ξενώνα, καθώς δεν είχε κάνει ακόμη πλήρως check in.

Ο άντρας δεν επέστρεψε ποτέ εκείνο το βράδυ.

Την επόμενη μέρα, πλάνα CCTV έδειξαν τον άνδρα να επιστρέφει στο μπαρ όταν ήταν σαφώς κλειστό περίπου στις 12:30 μ.μ. Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, δεν πήγε στο δωμάτιο που του είχαν δώσει, αλλά πήγε πίσω από τον πάγκο, δοκίμασε το κλειδί του στο ταμπλό, άνοιξε πολλά ξεκλείδωτα συρτάρια, περιπλανήθηκε στις ντουλάπες και έκλεψε, σύμφωνα με τον Erik, πολλά μπουκάλια αλκοολούχων ποτών σε σύνολο περίπου 10,000 μπατ, πραγματοποιώντας από το μπαρ. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος δεν έδειξαν πού μετέφερε τα κουτιά με τα ποτά που έκλεψε.

Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως όταν αποκαλύφθηκε η κλοπή, αλλά ο άνδρας είχε ήδη δραπετεύσει. Θα ελέγξουν τις κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στον δρόμο της περιοχής για να δουν αν μπορούν να αναγνωρίσουν το όχημα στο οποίο άφησε ο άνδρας. Εάν κάποιος αναγνωρίζει αυτόν τον άνδρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο Facebook στο The Pattaya News ή μέσω email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Ο ιδιοκτήτης πιστεύει ότι ο άνδρας είναι ντόπιος και όχι τουρίστας και μπήκε το προηγούμενο βράδυ για να ξεφύγει από το μπαρ.

Σας ευχαριστώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/