Δύο Νιγηριανοί συνελήφθησαν στην Πατάγια για ρομαντικές απάτες, skimming κάρτας

Πατάγια-

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε δύο Νιγηριανούς που φέρονται να είναι μέλη μιας ρομαντικής απάτης που λεηλατεί γυναίκες της Ταϊλάνδης.

Ο Ositadima Ibeh, 28 ετών και ο Chinedu Calistus Ndubuisi, 30, κατηγορήθηκαν ότι ήταν μέλη συμμοριών που διεξήγαγαν ρομαντικές απάτες και skimming κάρτες, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya, Pol Colonel Wichai Krobphet σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα.

Η αστυνομία κατέσχεσε πλαστά εργαλεία για την αντιγραφή καρτών ATM από αυτούς, είπε ο Wichai, μαζί με πλαστά ATM και πιστωτικές κάρτες, καθώς και πλαστά δελτία ταυτότητας.

Η Wichai είπε ότι το τελευταίο θύμα του ζευγαριού φαίνεται να είναι η Wilaiwan Pongkwapol, η οποία είχε μεταφέρει τα χρήματά της σε έναν λογαριασμό.

Η αστυνομία παρακολούθησε τον λογαριασμό και προχώρησε σε σύλληψη αφού οι δύο ύποπτοι φέρεται να απέσυραν τα χρήματα από ένα μηχάνημα ΑΤΜ στην τράπεζα Kasikorn στο Soi Arunnothai στην κεντρική Πατάγια.

Οι δυο τους ισχυρίστηκαν ότι προσλήφθηκαν από άλλο Νιγηριανό για να αποσύρουν τα χρήματα και στη συνέχεια να τα καταθέσουν στον λογαριασμό του άνδρα με αντάλλαγμα μια προμήθεια 5 τοις εκατό. Είπαν ότι μέχρι στιγμής είχαν καταθέσει πάνω από 1 εκατομμύριο Bt σε αυτόν τον λογαριασμό. Ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν ότι αυτό που έκαναν ήταν λάθος.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/