Είναι επίσημο - Τώρα είναι η εποχή των βροχών!

Ετοιμάστε αυτή την ομπρέλα γιατί η περίοδος των βροχών έχει ξεκινήσει επίσημα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία.

Η χώρα εισήλθε στην εποχή των μουσώνων το Σάββατο καθώς οι νοτιοδυτικοί άνεμοι έφεραν υγρασία από τη θάλασσα Ανταμάν και προκάλεσαν βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα, δήλωσε ο Wanchai Sakudomchai, γενικός διευθυντής του μετεωρολογικού τμήματος.

Η σεζόν θα τελειώσει στα μέσα Οκτωβρίου στην Μπανγκόκ και στην άνω Ταϊλάνδη, ενώ στα νότια τμήματα θα βρέχει μέχρι τον Δεκέμβριο.

Ωστόσο, το τμήμα προειδοποίησε ότι ορισμένες περιοχές - ειδικά τα βορειοανατολικά - θα δουν λίγες βροχοπτώσεις από τον Ιούνιο έως τα μέσα Ιουλίου και θα κινδύνευαν με έλλειψη νερού για άρδευση.

Ειδικά στην Πατάγια έχουμε κατακλυστεί από μη εποχικές βροχές εδώ και πολλές εβδομάδες και οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα ενεργή περίοδος βροχών για την περιοχή της Πατάγια.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/