Ο νέος διοικητής της Τροχαίας στην Πατάγια σκοπεύει να βελτιώσει τα προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης

Πατάγια-

Ο Pattaya έχει έναν πρόσφατα επιλεγμένο Διοικητή Τροχαίας για την Τροχαία και πρόκειται να φέρει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο η Τροχαία κάνει αυτήν τη στιγμή τη δουλειά της.

Ο Ταγματάρχης της αστυνομίας Arut Supanon είπε στην πρώτη επίσημη δημόσια συνέντευξη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι θα επαναφέρει τις ώρες έναρξης της Τροχαίας σε τριάντα λεπτά νωρίτερα, στις 6:30 π.μ., για να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων πρωινής κυκλοφορίας. Ανέφερε συγκεκριμένα τα σχολεία και την κυκλοφοριακή συμφόρηση κοντά σε σχολεία, ειδικά το σχολείο που βρίσκεται ακριβώς κοντά στο Walking Street και το Second Road.

Δήλωσε ότι τα περαιτέρω σχέδιά του είναι να αναδιατάξει αξιωματικούς σε περιοχές με κυκλοφοριακή συμφόρηση για να βοηθήσει στην επίλυση της συμφόρησης αντί να προσπαθεί να πιάσει ανθρώπους στα σημεία εισιτηρίων κατά τις ώρες συμφόρησης και να βοηθήσει το κοινό. Δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσουν να επιβάλλουν κανόνες και περιορισμούς σε άτομα χωρίς νόμιμη άδεια μοτοσικλέτας, τόσο ξένου όσο και ταϊλανδέζικου, και θα κατάσχουν ποδήλατα όταν πιαστούν άτομα χωρίς άδεια.

Δήλωσε επίσης ότι συναντά τη διοίκηση των μεγάλων σχολείων στην Πατάγια για να επιβάλει συγκεκριμένες ζώνες και ώρες μεταφοράς για τους μαθητές στα σχολεία.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/