Οδηγός μοτοσικλέτας επιτίθεται, τραυματίζει σκύλο, ευγενικός αλλοδαπός βοηθά τον σκύλο να συνέλθει (Βίντεο)

Πατάγια-

Ένας γουέστερν στο Chonburi κινηματογραφήθηκε να λυπάται ένα σκυλί σόι αφού ένας αναβάτης ταξί μοτοσικλέτας εμφανίστηκε να του επιτίθεται με ένα ραβδί έξω από ένα ψιλικατζίδικο και να τραυματίσει τον σκύλο.

 

Σε ένα συναισθηματικό βίντεο συνοδευόμενο από οργανική μουσική παραγωγής Thai Rath News, ο Michael James Benz κινηματογραφήθηκε να μπαίνει για να σώσει το σκυλί που ονομάζεται "Jao John".

Ο κύριος Benz φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε: Λίστα ανθρώπων που μου αρέσουν: 1. Σκύλοι.

Τίποτα άλλο δεν αναφέρθηκε.

Το ζώο παρουσιάστηκε να φορτώνεται στο μεταφορικό μέσο του κ. Benz που φαινόταν να είναι μια μοτοσικλέτα με πλαϊνό αυτοκίνητο.

Αυτή τη φορά ένας πιο ευγενικός τύπος ταξί με μοτοσικλέτα βοηθούσε στο λίκνο του ζώου.

Το Thai Rath News είπε ότι ο "Jao John" κατευθυνόταν προς μια νέα ζωή. Το όνομά του προήλθε από την πρώτη συλλαβή για την ταϊλανδική λέξη για το αδέσποτο.

Όσον αφορά τον οδηγό μοτοσικλέτας που επιτέθηκε στο σκυλί, δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε την επίθεση ή αν θα πραγματοποιηθεί κάποια αστυνομική έρευνα, ωστόσο, με την κατακραυγή στα social media για την επίθεση είναι πιθανό η αστυνομία να αναλάβει δράση καθώς αυτή είναι η δεύτερη καταδίκη. περιστατικό για οδηγούς ταξί μοτοσικλετών σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την επίθεση Γερμανού τουρίστα από οδηγό την προηγούμενη εβδομάδα. Οι ντόπιοι όπου ζούσε το σκυλί σόι είπαν ότι ο σκύλος δεν ήταν επιθετικός και φιλικός με όλους.

ΠΗΓΉThai Rath
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/