Ινδός τουρίστας δέχτηκε επίθεση από πωλητές χαλιών παραλίας

Πατάγια-

Ένας Ινδός τουρίστας, ο κ. Baldeep Sigh Gulati, 41 ετών, δέχτηκε επίθεση τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην παραλία Pattaya, λιγότερο από 100 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya.

Αυτός, ένας άλλος Ινδός που δεν έχει κατονομαστεί και δύο Ταϊλανδέζα που αυτοπροσδιορίστηκαν ως φίλοι των δύο Ινδών ανδρών πήγαν στην παραλία για να χαλαρώσουν και να δουν το νερό με μερικά ποτά που είχαν φέρει. Η κα Rinlada Klahan, 29 ετών, δήλωσε στον Τύπο ότι είχαν φέρει το δικό τους χαλάκι για να καθίσουν.

Δηλώνει ότι καθώς στρώνονταν το χαλάκι δύο άγνωστοι προς το παρόν Ταϊλανδοί άνδρες τους πλησίασαν και είπαν ότι έπρεπε να αγοράσουν ένα χαλάκι από αυτούς για να καθίσουν σε αυτό το τμήμα της παραλίας για 100 μπατ. Όταν ο κ. Gulati αρνήθηκε και είπε ότι ήταν δημόσια παραλία και δεν τους ανήκει η παραλία (το οποίο είναι σωστό) οι δύο Ταϊλανδοί επιτέθηκαν στον κ. Gulati, γρονθοκοπώντας τον και χτυπώντας τον στο έδαφος προκαλώντας ελαφρά τραύματα.

Στη συνέχεια οι δύο Ταϊλανδοί τράπηκαν σε φυγή από το σημείο.

Ο κ. Γκουλάτι και η κ. Κλάχαν πήγαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλουν καταγγελία. Η αστυνομία της Πατάγια λέει ότι θα ερευνήσει το CCTV στην περιοχή για να εντοπίσει τους δύο άνδρες και να τους παραπέμψει στη δικαιοσύνη για πρόκληση άλλου καταστροφικού περιστατικού σε τουρίστες λίγο μετά την επίθεση ενός Γερμανού τουρίστα από οδηγό μοτοσικλέτας την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/