Το πολιτιστικό φεστιβάλ μουσικής Pattaya ετοιμάζεται να ροκάρει την προβλήτα Bali Hai αυτό το Σαββατοκύριακο!

Η Pattaya θα υποδεχθεί το Φεστιβάλ Πολιτιστικής Μουσικής της Ταϊλάνδης από τις 25 έως τις 26 Μαΐου 2018 στο Bali Hai Bay, στοχεύοντας σε διεθνείς ταξιδιώτες, καθώς η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης συνεχίζει να επεκτείνει την προσφορά της «Open to the New Shades» μέσω ενός ποικίλου ημερολογίου εκδηλώσεων.

Η κ. Sujitra Jongchansitto, Αναπληρωτής Κυβερνήτης του TAT για τουριστικά προϊόντα και επιχειρήσεις, δήλωσε: «Το πολιτιστικό φεστιβάλ μουσικής της Ταϊλάνδης τοποθετείται ως ένα άλλο στοιχείο της καμπάνιας «Open to the New Shades» που χρησιμοποιεί τη μουσική ως μέσο. Βοηθά στην οικοδόμηση της ευαισθητοποίησης και στην προώθηση του τουρισμού μέσω της δυναμικής μουσικής βιομηχανίας της Ταϊλάνδης που πραγματικά εξελίσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χώρας.

"Γεγονότα όπως αυτή συμβάλλουν στην οικοδόμηση της αναγνώρισης της επωνυμίας για την Ταϊλάνδη ως τουριστικό προορισμό, καθώς είναι επίσης ένας από τους καλύτερους προορισμούς μουσικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ασίας."

Η σειρά του Φεστιβάλ Πολιτιστικής Μουσικής της Ταϊλάνδης περιλαμβάνει παραστάσεις τοπικής λαϊκής μουσικής, σύγχρονες μουσικές πράξεις και ζωντανή σκηνή με μουσική από δημοφιλή συγκροτήματα και τραγουδιστές, με τη δράση να λαμβάνει χώρα σε τέσσερις σκηνές σε δύο ημέρες.

Οι καλλιτέχνες που πρωταγωνιστούν στην κεντρική σκηνή περιλαμβάνουν: Rasamee Isan Soul, ένα συγκρότημα Issan που συνδυάζει τοπική μουσική με τζαζ, ροκ και σόουλ. Paradise Bangkok International Band, ένα υβριδικό συγκρότημα που συνδυάζει παραδοσιακές ταϊλανδέζικες μελωδίες με μπλουζ και φολκ ροκ. Mocca Garden, ένα μοντέρνο συγκρότημα Reggae-ska με ποπ, φανκ, ροκ και ταϊλανδέζικες κάντρι μουσικές επιρροές. Ταϊλανδοί ράπερ, UrboyTJ και Dayfrom το mega-group Thaitanium,# και οι θρυλικοί μαέστροι της Ταϊλάνδης τζαζ Infinity.

Το Φεστιβάλ Πολιτιστικής Μουσικής της Ταϊλάνδης ελπίζει να τονώσει τα ταξίδια στο Chon Buri και στις γειτονικές επαρχίες, προωθώντας παράλληλα τοπικές εμπειρίες της Ταϊλάνδης που θα μπορούσαν αργότερα να αναπτυχθούν σε περιφερειακό, εθνικό ή διεθνές επίπεδο.

Θα υπάρχουν επίσης παραστάσεις λαϊκής μουσικής στις τρεις μικρότερες σκηνές με ανερχόμενα τοπικά συγκροτήματα και τραγουδιστές.

Η ταϊλανδέζικη γαστρονομία θα εκτεθεί σε μια έκθεση τροφίμων που θα περιλαμβάνει γαστρονομικές απολαύσεις από καθεμία από τις τέσσερις κύριες περιοχές της Ταϊλάνδης.

Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν περίπτερα για ζωγραφική προσώπου και αυτοκόλλητα τατουάζ.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να «Snap and Share» τρισδιάστατες εικόνες των αξιοθέατων της Ταϊλάνδης από την εκτενή συλλογή φωτογραφιών του TAT ή να δημοσιεύσουν σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το #thailandculturalmusicfestival ή το #amazingthailand για την ευκαιρία να λάβουν ένα πολύχρωμο αδιάβροχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ εδώ και αρκετά χρόνια στην Πατάγια.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/