Οδηγός ταξί επιβλήθηκε πρόστιμο και ζήτησε συγγνώμη που κλώτσησε στο κεφάλι Γερμανό τουρίστα που προσπάθησε να ξεκλειδώσει το ποδήλατό του και να φύγει από πρόστιμο

Πατάγια-

Ο Sunthorn Saenkham, 48, που απεικονίζεται παραπάνω, επιβλήθηκε πρόστιμο 1000 μπατ και ζήτησε συγγνώμη δημόσια επειδή κλώτσησε τον Γερμανό τουρίστα, Andreas Bruer, στο κεφάλι κοντά στο αστυνομικό τμήμα στην Beach Road.

Ο κ. Bruer είχε κλειδωμένη τη μηχανή του και του είπαν να πάει στο αστυνομικό τμήμα όταν σύμφωνα με την αστυνομία ο συνταγματάρχης Apichai Krobphet, αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya, άρχισε να αντιστέκεται και αρνήθηκε να πάει. Όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο σε αυτό το σημείο προσπάθησε να βγάλει τον σφιγκτήρα και να φύγει όταν ο κ. Saenkham τον κλώτσησε στο κεφάλι. Ο κ. Bruer έβαλε το ποδήλατό του και κατασχέθηκε καθώς ο κ. Bruer δεν έχει νόμιμη άδεια μοτοσικλέτας, σύμφωνα με τους νέους νόμους που έχουμε δημοσιεύσει προηγουμένως.

Η αστυνομία της Πατάγια δηλώνει ότι ο τουρίστας ήταν πολύ αγενής, επιθετικός και αρνήθηκε να τους ακούσει και δήλωνε ότι είναι πολύ σημαντικός στη χώρα του. Ωστόσο, δήλωσαν επίσης ότι ο κ. Saenkham δεν έπρεπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και μπορούσαν να χειριστούν την κατάσταση ειρηνικά.

Ο κύριος Μπρούερ κατηγορήθηκε χωρίς δίπλωμα μοτοσικλέτας, του επιβλήθηκε πρόστιμο και κατασχέθηκε το ποδήλατό του.

Ο κ. Saenkham δήλωσε ότι προσβλήθηκε από τον τουρίστα που εξευτελίζει την αστυνομία και τους Ταϊλανδούς και προσπαθεί να μη σεβαστεί τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης και γι' αυτό ανέλαβε δράση.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/