Τουρίστας από το Κουβέιτ επιτέθηκε στο μπαρ της μπύρας στο Soi 7 με σύνθημα πισίνας

Πατάγια-

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, 19 Μαΐου, ο Κουβεϊτιανός τουρίστας Abulla Kha Salenesi, 30 ετών, δέχθηκε επίθεση από την κοπέλα του μπαρ Rotsukhon, 28 ετών, σε ένα δημοφιλές μπαρ μπύρας στο Soi 7 στην Πατάγια.

Η αστυνομία κλήθηκε στη σκηνή από έναν ανώνυμο φίλο με τον Abulla μετά την επίθεση που δέχτηκε. Όταν έφτασαν βρήκαν έναν πολύ μεθυσμένο και ματωμένο Abulla και έναν πολύ έξαλλο Rotsukhon. Επιπλέον, υπήρχε ένα σπασμένο σημάδι πισίνας στο πάτωμα.

Η αστυνομία πήρε συνέντευξη από τα δύο μέρη που είχαν πολύ διαφορετικές ιστορίες για το τι συνέβη.

Ο Rotsukhon αναφέρει ότι οι δύο άνδρες, που ήταν βαριά μεθυσμένοι, μπήκαν και αρνήθηκαν να παραγγείλουν ένα ποτό και άρχισαν να ψηλαφίζουν και να αρπάζουν τα κορίτσια στο μπαρ. Τους ζητήθηκε πολλές φορές να παραγγείλουν ένα ποτό ή να φύγουν και αρνήθηκαν, συνεχίζοντας να προσπαθούν να ψηλαφίσουν τα κορίτσια και έγιναν λεκτικά επιθετικοί. Δήλωσε ότι ανησυχούσε για την ασφάλεια του προσωπικού και χρησιμοποίησε ένα σύνθημα για να επιτεθεί στον Abulla.

Ωστόσο, οι δύο άνδρες από το Κουβέιτ ισχυρίζονται μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Παραδέχονται ότι ήταν πολύ μεθυσμένοι και δηλώνουν ότι πήγαιναν στο σπίτι τους. Δήλωσαν ότι το προσωπικό του μπαρ τους άρπαξε τα χέρια και προσπάθησε επιθετικά να τους τραβήξει στο μπαρ και αρνήθηκαν να τους αφήσουν τα χέρια. Ο Abulla δήλωσε ότι έχασε την ψυχραιμία του και ορκίστηκε στα κορίτσια να τον αφήσουν να φύγει. Σε αυτό το σημείο είπε ότι προσβλήθηκε από την κατάρα και του επιτέθηκε με το σύνθημα της πισίνας.

Η αστυνομία της Πατάγια θα διερευνήσει το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και θα αποφασίσει για το ποιες κατηγορίες θα καταθέσει με βάση το ποια ιστορία είναι αληθινή. Θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις μόλις τις λάβουμε.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/