Η αστυνομία εισέβαλε σε νοικιασμένη βίλα στο λόφο Pratamnak, βρίσκει ναρκωτικά και συλλαμβάνει επτά εφήβους

Πατάγια-

Η αστυνομία λέει ότι επτά έφηβοι βρέθηκαν θετικοί σε χρήση ναρκωτικών μετά την έφοδο των αστυνομικών σε ένα πάρτι σε ένα ενοικιαζόμενο πολυτελές σπίτι στην Πατάγια τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya, Pol Col Apichai Krobphet, ηγήθηκε της επιδρομής στο σπίτι στο Majestic Residence Pool Villa Pattaya στο όρος Khao Phra Tamnak στις 12.10 π.μ. της Τρίτης. Δήλωσαν ότι η επιδρομή έλαβε χώρα λόγω μιας ανώνυμης πληροφορίας για το πάρτι, καθώς και λόγω καταγγελιών από γείτονες για δυνατή μουσική και αναταραχές θορύβου στην συνήθως ήσυχη κοινότητα.

Η αστυνομία βρήκε 15 έφηβα αγόρια και κορίτσια να πίνουν δίπλα στην πισίνα εν μέσω δυνατής μουσικής.

Η αστυνομία λέει ότι βρήκε έξι χάπια μεθαμφεταμίνης και μια μικρή τσάντα κεταμίνης στο πάτωμα και επτά από τους εφήβους αργότερα βρέθηκαν θετικοί για χρήση ναρκωτικών.

Οι επτά έφηβοι που βρέθηκαν θετικοί στα ναρκωτικά συνελήφθησαν. Οι υπόλοιποι έφηβοι επέστρεψαν στους γονείς τους. Οι έφηβοι που συνελήφθησαν θα πάρουν συνέντευξη για να προσπαθήσουν να καταλάβουν ποιος ήταν υπεύθυνος για τα ναρκωτικά και από πού αγοράστηκαν.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/