Αμερικανός κατηγορείται για σεξουαλική διακίνηση για ιστότοπο σε Σεξουαλικές περιηγήσεις στα σύνορα της Βιρμανίας και της Ταϊλάνδης

Ο Kenneth Viggo Albertsen των Ηνωμένων Πολιτειών συνελήφθη για τη διαχείριση της σελίδας στο Facebook και του ιστότοπου Burmese Border Chicks For Hire

Ταϊλάνδη-

Ένας Αμερικανός συνελήφθη σε μια επιχείρηση τσιμπήματος που φέρεται να διευθύνει μια διαδικτυακή υπηρεσία ανοχής που ταίριαζε άντρες στη βόρεια Ταϊλάνδη με εργαζόμενες του σεξ της Μιανμάρ πέρα ​​από τα σύνορα, ανακοίνωσε η αστυνομία την Τρίτη.

Η αστυνομία είπε ότι ο Kenneth Viggo Albertsen, ένας 66χρονος που ζει στην επαρχία Chiang Rai με βίζα συνταξιοδότησης, βρίσκεται πίσω από έναν ιστότοπο και μια σελίδα στο Facebook που ονομάζεται "Burmese Border Chicks for Hire" που πωλούσε σεξ με γυναίκες της Μιανμάρ για 6,500 μπατ (200 δολάρια ΗΠΑ). .

Η επιχείρηση έφερε γυναίκες για να συναντήσουν πελάτες στην ταϊλανδέζικη πλευρά των συνόρων στο Μάε Σάι και προσφέρθηκε επίσης να «καθοδηγήσει» τους άνδρες στη Μιανμάρ για σεξουαλικές υπηρεσίες, είπε η αστυνομία.

«Λειτουργεί για τουλάχιστον 10 χρόνια», είπε ο συνταγματάρχης Jirabhob Bhuridej, αναπληρωτής διοικητής της Αστυνομίας Καταστολής του Εγκλήματος της Ταϊλάνδης.

Η αστυνομία είπε ότι ο Άλμπερτσεν συνελήφθη αφού κανόνισε δύο γυναίκες της Μιανμάρ, ηλικίας 25 και 18 ετών, να περάσουν στην Ταϊλάνδη και να συναντήσουν μυστικούς αστυνομικούς που υποδύθηκαν ως πελάτες σε ξενοδοχείο στο Μάε Σάι.

Αυτός και οι δύο εργάτριες του σεξ, καθώς και μια άλλη γυναίκα της Μιανμάρ που φέρεται να βοήθησε στη διευθέτηση της συνάντησης, έχουν κατηγορηθεί για πορνεία, η οποία επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών. Επιπλέον, οι Αμερικανικές Αρχές ενδιαφέρονται για αυτόν και αντιμετωπίζουν πιθανές κατηγορίες σεξουαλικής εμπορίας.

Γυναίκες από τη Μιανμάρ είναι εδώ και καιρό θύματα σεξουαλικής διακίνησης στην Ταϊλάνδη, ενώ οργανώσεις για τα δικαιώματα έχουν εκφράσει φόβο ότι η φτωχή χώρα θα μπορούσε να είναι ο επόμενος σταθμός για τους σεξουαλικούς τουρίστες καθώς ανοίγει μετά από χρόνια απομόνωσης.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/