Το Pattaya Garbage Issue γίνεται όλο και μεγαλύτερο και ο μεγαλύτερος προϋπολογισμός καταρρέει, ο εργολάβος αρνείται τις αναβαθμίσεις.

PATTAYA:–Ο σημερινός συλλέκτης σκουπιδιών της Pattaya δεν θα επενδύσει σε περισσότερα φορτηγά ή προσωπικό, οι χωματερές του έχουν χωρητικότητα και ο προϋπολογισμός έχει ήδη εξαντληθεί. Η κρίση των σκουπιδιών της πόλης επιδεινώνεται και το δημαρχείο φαίνεται αβοήθητο να το λύσει.

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Anan Ankanawisan συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Pattaya, τους κορυφαίους αναπληρωτές του, τοπικές περιβαλλοντικές υπηρεσίες και άλλους αρχηγούς δημοτικών τμημάτων στις 27 Απριλίου για να συζητήσουν ιδέες σχετικά με το τι να γίνει με το παλιρροϊκό κύμα των απορριμμάτων που πνίγεται η Pattaya.

Οι εργαζόμενοι στο περιβάλλον είπαν ότι η αρχική εκτίμηση ότι η Πατάγια παράγει 450 τόνους σκουπίδια είναι λανθασμένη κατά 30% τώρα. Η χωματερή Khao Maikaew είναι σχεδόν γεμάτη και ο σταθμός μεταφοράς Sukhumvit Soi 3 δεν μπορεί να δεχτεί άλλα σκουπίδια.

Εν τω μεταξύ, οι κάδοι απορριμμάτων στην πόλη ξεχειλίζουν και μένουν ασύλληπτοι για μέρες, καθώς ο σημερινός συλλέκτης απορριμμάτων έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, ο εργολάβος αρνείται να δαπανήσει περισσότερα σε φορτηγά ή προσωπικό και δηλώνει ότι δεν του δίνονται αρκετά χρήματα από την πόλη για να χειριστεί σωστά την κατάσταση των απορριμμάτων.

Θα συνεχίσουμε να το ενημερώνουμε καθώς λαμβάνουμε περισσότερα νέα. Στην Ταϊλάνδη, η συλλογή απορριμμάτων δεν διαχειρίζεται η κυβέρνηση όπως πολλές δυτικές χώρες ή η πόλη, αλλά ανατίθεται σε ιδιώτες ανεξάρτητους εργολάβους που προσφέρουν (συνήθως με τη χαμηλότερη τιμή) για να εργαστούν για την πόλη που στη συνέχεια τους πληρώνει. Αυτό το ζήτημα μπορεί να είναι σε εξέλιξη για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/