Pattaya Seafood Festival 2018 ξεκινά στις 4 Μαΐου έως τις 8 Μαΐου, οι ανεξάρτητοι πωλητές απαγορεύονται

Πατάγια-

Το ετήσιο και δημοφιλές φεστιβάλ Θαλασσινών διοργανώνεται από κοινού από τον Επαρχιακό Διοικητικό Οργανισμό Chon Buri, την Πόλη της Πατάγια, την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης και την Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πατάγια.

Περισσότερα από 200 περίπτερα από εστιατόρια με θαλασσινά στην Πατάγια και τις γύρω περιοχές θα βρίσκονται στον Beach Road, κυρίως από την Central Road προς τα κάτω προς το Soi 3. Θα σερβίρουν το φαγητό τους, με τη συνοδεία μουσικών παραστάσεων από δημοφιλή συγκροτήματα της Ταϊλάνδης.

Δεκάδες σκηνές και σταθμοί μαγειρέματος έχουν στηθεί στον παραλιακό δρόμο για τους αναμενόμενους χιλιάδες Ταϊλανδούς υπηκόους και τουρίστες να επισκεφθούν το Φεστιβάλ. Πολλά δημοφιλή συγκροτήματα της Ταϊλάνδης θα εμφανιστούν επίσης σε χώρους σε όλη την πόλη.

Φέτος μπορεί κανείς να παρατηρήσει πολλές πινακίδες στο Beach Road που προειδοποιούν ανεξάρτητους πωλητές που δεν έχουν πληρώσει για ένα περίπτερο που φέτος πουλάτε μόνοι σας (όπως ανεξάρτητοι πωλητές καβουριών και γαρίδων που μπορούν να βρεθούν στην παραλία όλο το χρόνο) απαγορευμένος. Η αστυνομία και οι αξιωματούχοι της πόλης έχουν προειδοποιήσει ότι θα εφαρμόσουν αυστηρά αυτόν τον κανόνα και θα περιπολούν στην περιοχή του φεστιβάλ για να διασφαλίσουν ότι αυτό δεν θα συμβεί.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/