Λεπτομέρειες για την ύποπτη αυτοκτονία Βρετανού υπηκόου που «πήδηξε» από το Condo.

Πατάγια-

Ο κύριος Τζον Τομς, 68 ετών, από την Αγγλία που απεικονίζεται παραπάνω σε πιο ευτυχισμένες στιγμές, υποπτεύεται ότι αυτοκτόνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν φέρεται να πήδηξε από το μπαλκόνι στο έδαφος από το διαμέρισμα του 18ου ορόφου στην Πατάγια.

Ο κύριος Τομς ολοκλήρωνε ένα διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του και επεξεργαζόταν μια συμφωνία με τον πρώην σύντροφο Thanyaporn, 55 ετών, ο οποίος είχε βρει έναν νέο και νεότερο φίλο. Είχε καταθέσει οριστικά έγγραφα διαζυγίου στο Δικαστήριο της Πατάγια την ημέρα της τραγωδίας. Φίλοι του κ. Τομς δηλώνουν ότι το διαζύγιο δεν ήταν φιλικό και είχε βάλει τον κ. Τομς σε βαθιά κατάθλιψη και θυμό.

Αφού κατέθεσε έγγραφα διαζυγίου, επέστρεψε στο σπίτι με την τωρινή του φίλη Naritha Daosri, 49 ετών, πριν καθίσει στο μπαλκόνι του στην πολυκατοικία Lumpini Ville Naklua. Η κ. Daosri δήλωσε ότι φαινόταν απόμακρος και απρόσιτος και αρνήθηκε να φύγει από το μπαλκόνι και καθόταν εκεί για ώρες, παραθέτω, κοιτάζοντας το κενό.

είπε η Ναρίθα περίπου. 1:00 π.μ. πήγε να τον ελέγξει και με τρόμο ανακάλυψε ότι έλειπε από το μπαλκόνι. Κοίταξε πάνω από το κιγκλίδωμα και σοκαρισμένη, είπε, είδε ότι ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος δεκαοκτώ ορόφους πιο κάτω δίπλα στην πισίνα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν και τον βρήκαν σε μια «λίμνη αίματος». Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία θα ερευνήσει περαιτέρω, αλλά πιστεύει ότι αυτοκτόνησε λόγω της κατάθλιψης για το πρόσφατο διαζύγιο. Αφήνει πίσω του μια έφηβη κόρη από την πρώην Ταϊλανδή σύζυγό του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/