Ταμίας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο Pattaya Bar από μέλος του προσωπικού πριν από το άνοιγμα (Βίντεο)

Πατάγια-

Μια ταμίας σε ένα μπαρ που βρίσκεται στην κεντρική Πατάγια έξω από το Soi Bongkot δέχτηκε επίθεση τη Δευτέρα το πρωί από ένα μέλος του προσωπικού της μετά από μια διαμάχη για την πολιτική του μπαρ.

Περίπου στις 11:00 π.μ. στο μπαρ, ο ταμίας Kanokkan Deethong-Orn, 41 ετών, έδινε οδηγίες στον Pikunthong Chaisen, 29 ετών, μαζί με άλλα μέλη του προσωπικού. Σε αντίθεση με άλλες πρώτες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, το Pattaya News επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν πελάτες ή αλλοδαποί, καθώς το μπαρ δεν ανοίγει μέχρι τις 1:00. Κανένας τουρίστας δεν κινδύνευσε ποτέ ούτε το περιστατικό ήταν δημόσιο.

Σύμφωνα με τον ταμία και με βάση το βίντεο CCTV, η κυρία Chaisen γινόταν όλο και πιο ταραγμένη μετά από μια συζήτηση για την πολιτική και άρπαξε μια σκούπα για να επιτεθεί στην κυρία Deethong-Orn χωρίς προειδοποίηση. Η κυρία Deethong-Orn κατάφερε να αφοπλίσει την κυρία Chaisen μετά από μια σύντομη μάχη κοντά στο ταμείο. Στο σημείο αυτό η κατάσταση κλιμακώθηκε.

Η κυρία Chaisen άρπαξε ένα μαχαίρι που χρησιμοποιείται για να κόβει λάιμ κοντά και το χρησιμοποίησε για να επιτεθεί στην κυρία Deethong-Orn, προκαλώντας πολλά τραύματα στο χέρι της καθώς η κυρία Deethong-Orn προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Το άλλο προσωπικό στο μπαρ κατάφερε να απομακρύνει το μαχαίρι, οπότε η κυρία Chaisen κλειδώθηκε στο μπάνιο καθώς το προσωπικό και η ταμίας κάλεσαν την αστυνομία.

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα και κατάφερε να πείσει την κυρία Chaisen να φύγει από το μπάνιο και να έρθει μαζί τους στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται για επίθεση και πιθανές περαιτέρω κατηγορίες.

Η κα Deethong-Orn μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τα τραύματά της και αργότερα θα επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει πλήρη δήλωση σχετικά με την αυτόκλητη βίαιη επίθεση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/