Ψυχικά άρρωστος Ρώσος επιτίθεται σε ηλικιωμένη κυρία της Ταϊλάνδης και προσπαθεί να τη βιάσει… (Σοκαριστικό βίντεο)

 

Πατάγια-

Ένας άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι Ρώσος και μιλάει άπταιστα ταϊλανδέζικα και φαίνεται να είναι ψυχικά άρρωστος, μπήκε στο σπίτι μιας 65χρονης Ταϊλανδής κυρίας στις 8 το πρωί σήμερα το πρωί στη Βόρεια Πατάγια χωρίς άδεια. Η γυναίκα και η οικογένειά της λένε ότι δεν έχουν ξαναδεί τον άνδρα.

Ο άνδρας, όταν μπήκε στο σπίτι της, έβγαλε το παντελόνι του και άρπαξε τη γυναίκα από το λαιμό, την πέταξε στο έδαφος και προσπάθησε να τη βιάσει, λέγοντάς της στα ταϊλανδικά ότι θα τη βίαζε και εκείνη.

Η γυναίκα από την Ταϊλάνδη, το όνομα της οποίας έχει αποκαλυφθεί, ούρλιαξε για βοήθεια και οι γείτονές της ανταποκρίθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Κατάφερε να παλέψει για να τον ελευθερώσει, ακόμη και όταν ανησυχούν οι γείτονες ξεχύθηκαν στο σπίτι. Όπως φαίνεται στο βίντεο, επιχείρησε να κυνηγήσει τη γυναίκα και κρατήθηκε από γείτονες με όπλα. Κάποια στιγμή ο Ρώσος άρπαξε ένα μεγάλο ξύλο και επιχείρησε να επιτεθεί σε όλους.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία που ανταποκρίθηκε γρήγορα. Ο άνδρας αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία, λέγοντάς τους στα ταϊλανδικά ότι δεν ήταν μεθυσμένος και ότι έκανε υπηρεσία στον κόσμο και ότι ήταν ένας εκλεκτός αγγελιοφόρος για τον λαό της Ταϊλάνδης. Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Nong Prue και θα κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, καταπάτηση, επίθεση και πιθανές άλλες κατηγορίες. Επίσης θα ελεγχθεί για ναρκωτικά στο σύστημά του. Η αστυνομία πιστεύει ότι είναι ψυχικά άρρωστος καθώς συνέχισε να απειλεί και να προσβάλλει την αστυνομία και ισχυρίζεται ότι συνέλαβαν τον επιλεγμένο Αγγελιοφόρο της Πατάγια.

ΠΗΓΉSiamchon News
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/