Ψυχικά άρρωστος Ρώσος επιτίθεται σε ηλικιωμένη Ταϊλανδή και προσπαθεί να τη βιάσει… (Σοκαριστικό βίντεο)

 

Πατάγια-

Ένας άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι Ρώσος και μιλάει άπταιστα ταϊλανδέζικα και φαίνεται να είναι ψυχικά άρρωστος, μπήκε στο σπίτι μιας 65χρονης Ταϊλανδής κυρίας στις 8 το πρωί σήμερα το πρωί στη Βόρεια Πατάγια χωρίς άδεια. Η γυναίκα και η οικογένειά της λένε ότι δεν έχουν ξαναδεί τον άνδρα.

Ο άνδρας, όταν μπήκε στο σπίτι της, έβγαλε το παντελόνι του και άρπαξε τη γυναίκα από το λαιμό, την πέταξε στο έδαφος και προσπάθησε να τη βιάσει, λέγοντάς της στα ταϊλανδέζικα ότι θα τη βίαζε και εκείνη.

Η γυναίκα από την Ταϊλάνδη, το όνομα της οποίας έχει αποκαλυφθεί, ούρλιαξε για βοήθεια και οι γείτονές της απάντησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Κατάφερε να παλέψει για να τον ελευθερώσει, ακόμη και όταν ανησυχούν οι γείτονες ξεχύθηκαν στο σπίτι. Όπως φαίνεται στο βίντεο, επιχείρησε να κυνηγήσει τη γυναίκα και κρατήθηκε από γείτονες με όπλα. Κάποια στιγμή ο Ρώσος άρπαξε ένα μεγάλο ξύλο και επιχείρησε να επιτεθεί σε όλους.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία που ανταποκρίθηκε γρήγορα. Ο άνδρας αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία, λέγοντάς τους στα ταϊλανδικά ότι δεν ήταν μεθυσμένος και ότι έκανε υπηρεσία στον κόσμο και ότι ήταν ένας εκλεκτός αγγελιοφόρος στον Ταϊλανδικό λαό. Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Nong Prue και θα κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, καταπάτηση, επίθεση και πιθανές άλλες κατηγορίες. Επίσης θα ελεγχθεί για ναρκωτικά στο σύστημά του. Η αστυνομία πιστεύει ότι είναι ψυχικά άρρωστος καθώς συνέχισε να απειλεί και να προσβάλλει την αστυνομία και ισχυρίζεται ότι συνέλαβαν τον επιλεγμένο Αγγελιοφόρο της Πατάγια.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉSiamchon News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/