Άνδρας αφοδεύει στο πάτωμα κλειστού μπαρ, ο ιδιοκτήτης ζητά βοήθεια. Γνωρίζετε αυτόν τον άνθρωπο; Μερίδιο.

Πατάγια-

Ο ιδιοκτήτης του δημοφιλούς Kiss Beer Bar, απέναντι από το Central Festival Mall στον 2ο δρόμο στην Πατάγια, αναζητά βοήθεια για να εντοπίσει ΑΥΤΟ τον άντρα.

Αυτός ο άντρας μπήκε λίγο πριν τις 9:30 το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου στο μπαρ του και στην κάμερα ανακουφίστηκε δημόσια στο πάτωμα του μπαρ και στη συνέχεια έφυγε. Το μπαρ ήταν κλειστό εκείνη την ώρα. Ωστόσο, ο άνδρας πιθανότατα δεν περίμενε ότι οι κάμερες CCTV κυλούσαν και ότι ο ιδιοκτήτης θα πήγαινε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εάν αναγνωρίζετε αυτόν τον άντρα, μεταβείτε στο Kiss Bar και επικοινωνήστε με το προσωπικό που βρίσκεται στην υπηρεσία ή αναφέρετε τον στο Soi 9 στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya.

Παρακαλώ κοινοποιήστε αυτό το άρθρο.

Θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες μόλις τις λάβουμε στο Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/