Μεθυσμένος ξένος τουρίστας επιτίθεται σε τουριστική αστυνομία, βγάζει δόντι εθελοντή, συνελήφθη στο Walking Street

Πατάγια-

Ο κ. Mervyn Michael, 58, του οποίου η εθνικότητα δεν είναι ξεκάθαρη, συνελήφθη νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο Walking Street για επίθεση και κλοπή, όταν αρνήθηκε να πληρώσει έναν λογαριασμό σε ένα gogo bar.

Ο κύριος Μάικλ βρισκόταν σε ένα δημοφιλές gogo στην Walking Street και είχε μια μικρή καρτέλα μερικών εκατοντάδων μπατ όταν προσπάθησε να φύγει χωρίς να πληρώσει. Το προσωπικό ασφαλείας του gogo προσπάθησε να τον κάνει να πληρώσει αλλά έγινε επιθετικός και θυμωμένος και κάλεσαν την τουριστική αστυνομία. Η τουριστική αστυνομία έφερε τον κ. Mervyn στο σημείο ελέγχου, αλλά γρήγορα ανακάλυψε ότι ήταν τόσο μεθυσμένος που μετά βίας μπορούσε να μιλήσει.

Η τουριστική αστυνομία επιχείρησε πολλές φορές να πείσει τον κ. Μιχαήλ να πληρώσει αλλά εκείνος αρνήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει. Όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν εθελοντή της τουριστικής αστυνομίας από τη Ρωσία, τον κ. Vyacheslav Cherepanov, φέρεται να επιτέθηκε στον κ. Cherepanov βγάζοντας ένα από τα μπροστινά του δόντια. Στη συνέχεια, πολλοί αστυνομικοί στο σημείο ελέγχου έριξαν στο έδαφος έναν επιθετικό και μη συνεργάσιμο κ. Μιχαήλ, του πέρασαν χειροπέδες και τον έφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο κ. Μιχαήλ συνεχίζει να αρνείται να συνεργαστεί και λέγεται ότι δεν έχει πηγή κεφαλαίων για το πρόσωπό του. Τώρα αντιμετωπίζει για μερικές εκατοντάδες μπατ μια πιθανή φυλάκιση δύο ετών στη φυλακή της Ταϊλάνδης και ένα σημαντικό πρόστιμο. Κρατείται προφυλακισμένος στις φυλακές της Ταϊλάνδης για δίκη.

Το μάθημα της ημέρας: Πληρώστε τους λογαριασμούς σας, μην επιτεθείτε στην αστυνομία.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉSiamchon News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/