ΟΛΑ τα σκάφη στην Πατάγια πρέπει τώρα να παραλάβουν και να αποβιβάσουν στην προβλήτα Bali Hai από την 1η Μαΐου 2018.

Πατάγια-

Την Τρίτη, 24 Απριλίου, μια συνάντηση στο Δημαρχείο στην οποία συμμετείχαν αξιωματούχοι της πόλης Pattaya, αστυνομία, τουριστική αστυνομία, ο στρατός και κυβερνητικοί αξιωματούχοι αποφάσισε ότι όλα τα σκάφη, ιδιωτικά ή δημόσια στην Πατάγια πρέπει τώρα να παραλάβουν και να αποβιβάσουν στην προβλήτα Bali Hai που βρίσκεται κοντά στο Walking Street με ισχύ την 1η Μαΐου.

Αυτό περιλαμβάνει όλα τα κινεζικά τουριστικά γκρουπ που αποβιβάστηκαν και επιστράφηκαν, τους χειριστές αλεξίπτωτου πλαγιάς, τους ανθρώπους που φέρνουν ιδιώτες τουρίστες στα νησιά κ.λπ. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνονται οι χειριστές τζετ σκι, καθώς δεν είναι ιδιωτικό σκάφος.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι η μη τήρηση θα έχει ως αποτέλεσμα την κατάσχεση του σκάφους καθώς και πιθανή φυλάκιση και πρόστιμα.

Αυτό, σύμφωνα με αξιωματούχους, θα βελτιώσει την εμπειρία πρωινού περπάτημα και τζόκινγκ για τους τουρίστες και τους ντόπιους και θα βελτιώσει τη συνολική θέα στη θάλασσα της Πατάγια.

Οι κάτοικοι της περιοχής το ζητούν εδώ και αρκετό καιρό και αν εφαρμοστεί η τοπική κοινωνία θα είναι πολύ ευχαριστημένη.

Θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/