ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία ζητά από τους αξιωματούχους της περιοχής να κλείσουν το Tulip Hotel για 5 χρόνια, πρόστιμος ιδιοκτήτης 18 εκατομμύρια μπατ για ξένο σέξι όργιο

Πατάγια-

Προηγουμένως αναφέραμε αυτήν την εβδομάδα ότι η διοίκηση του Tulip Hotel διοργάνωσε ένα σεξουαλικό όργιο με πολλούς ξένους άνδρες και γυναίκες σε μια αίθουσα συνεδριάσεων από πολλές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Καμπότζη, η Ταϊλάνδη και άλλες.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο όργιο και συνέλαβε όλους τους εμπλεκόμενους και τώρα ανακοίνωσε μετά από περαιτέρω έρευνα ότι επιδιώκουν πλήρεις κατηγορίες στο μέγιστο βαθμό του νόμου, καθώς πιστεύουν ότι αυτή η δραστηριότητα που περιλαμβάνει όργια σουίνγκερ, απόσπασμα, βλάπτει την οικογενειακή φιλική φήμη της Πατάγια.

Εκτός από το σεξουαλικό όργιο που παραβιάζει τους νόμους περί αισχρότητας και ευπρέπειας της Ταϊλάνδης, το ξενοδοχείο δεν είχε άδεια για όλη την πενταετία που ήταν ανοιχτό. Επιπλέον, το ξενοδοχείο απαιτούσε από κάθε άτομο που πήγε στην εκδήλωση να πληρώσει 1500 μπατ, το οποίο συνεπάγεται επίσης παραβιάσεις πορνείας και παρενόχλησης.

Η ποινή για την έλλειψη άδειας είναι φυλάκιση έως ένα έτος, εφάπαξ πρόστιμο 20,000 μπατ και 10,000 μπατ την ημέρα. Η αστυνομία έχει υπολογίσει, δεδομένου ότι το ξενοδοχείο δεν είχε ΠΟΤΕ σωστή άδεια ότι το πρόστιμο θα είναι 18 εκατομμύρια μπατ.

Ο ιδιοκτήτης, ένας Κινέζος υπήκοος με το όνομα Xeng-Chai Yang, 53 ετών, συνελήφθη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση. Τρεις υπάλληλοι ξενοδοχείου συνελήφθησαν επίσης και κατηγορήθηκαν ως συνεργοί.

Σε αντίθεση με άλλες αναφορές, στους αλλοδαπούς που συνελήφθησαν ΔΕΝ επιβλήθηκαν πρόστιμο και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού η αστυνομία κατέγραψε τα στοιχεία τους και τους έκανε τεστ ναρκωτικών, με εξαίρεση έναν αλλοδαπό που βρισκόταν σε παράταση που στάλθηκε στη μετανάστευση για απέλαση και έναν που βρέθηκε θετικός στα ναρκωτικά. Οι άλλοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς πρόστιμα, επιβαρύνσεις ή κυρώσεις.

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/