Το Pattaya Bar «The Street» παραγγέλθηκε να κλείσει για πέντε χρόνια μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών Gun

Πατάγια-

Το South Pattaya Bar "The Street" διατάχθηκε να κλείσει για πέντε χρόνια από ταϊλανδούς αξιωματούχους, αφού ανακάλυψαν έναν θαμώνα, τον Thanapong Thanomkai, 24 ετών, με ένα πιστόλι 9 χιλιοστών.

Άλλοι θαμώνες βρέθηκαν επίσης με ηλεκτρονικά τσιγάρα και υλικό ατμίσματος που είναι αντίθετο με το νόμο στην Ταϊλάνδη το φάρμακο κεταμίνη

Από τους οκτώ συνολικά θαμώνες, οι έξι βρέθηκαν θετικοί για χρήση ναρκωτικών.

Αξιωματούχοι και αστυνομία της Πατάγια έκαναν έφοδο στο μπαρ αφού έλαβαν μια πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη στις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Επιπλέον, το μπαρ δεν είχε άδεια (καθώς δεν υπάρχει) να είναι ανοιχτό μετά τις 2:00 π.μ. πουλώντας ποτό.

Το μπαρ έχει διαταχθεί να κλείσει εδώ και πέντε χρόνια και όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί στα ναρκωτικά μαζί με τον ιδιοκτήτη έχουν συλληφθεί εν αναμονή κατηγοριών.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/