Παιδόφιλος από τις ΗΠΑ συνελήφθη στην κάμερα να εκτίθεται σε ομάδα παιδιών στο ναό (Βίντεο)

Πάι-

Κάμερες παρακολούθησης έξω από ναό στην Ταϊλάνδη κατέγραψαν μια ανησυχητική σκηνή το βράδυ της Τρίτης, αφού ένας Αμερικανός παιδόφιλος άρχισε να εκτίθεται και να αρπάζει παιδιά.

Αναγνωρισμένος ως ο 65χρονος Μάικλ Στίλινγκερ, ο διεστραμμένος από το Πόρτλαντ του Όρεγκον, εμφανίστηκε στην ταινία να πλησιάζει μια ομάδα παιδιών μεταξύ δύο και εννέα ετών στο Πάι της Ταϊλάνδης.

Ο άνδρας μάλιστα άρπαξε και αγκάλιασε ένα κοριτσάκι που ευτυχώς τράβηξε μακριά από τη φίλη της.

Στη συνέχεια, ο Στίλινγκερ έριξε το παντελόνι του για να αποκαλύψει το πέος του ενώ φώναζε τις λέξεις "Σε αγαπώ" στα παιδιά.

Ένας τοπικός ομογενής κάτοικος ονόματι Τομ Μπαρόνι φέρεται να ανέλαβε δράση και κάλεσε την αστυνομία αφού πήρε συνέντευξη από τα τρομοκρατημένα παιδιά όταν επέστρεψαν στο σπίτι στους γείτονές του. Ο Baroni, ο οποίος κατάγεται από τη Σουηδία, λέει ότι ο κ. Stillinger ισχυρίστηκε ότι ζει στην Ινδία και ασχολείται με ένα ορφανοτροφείο εκεί.

Η τοπική αστυνομία συνέλαβε τον κ. Stillinger λίγο μετά το περιστατικό και την καταγγελία του κ. Baroni και στο αστυνομικό τμήμα του είπαν να πληρώσει πρόστιμο 500 μπατ Ταϊλάνδης για «δημόσιο γυμνό” και άλλα 500 μπατ για «Το να είσαι μεθυσμένος δημόσια που οδηγεί σε άτακτη συμπεριφορά». Ο κ. Στίλινγκερ ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ήταν πολύ μεθυσμένος, είχε μπλακ άουτ και δεν γνώριζε τη συμπεριφορά του.

Ωστόσο, φυσικά, δεν έχει τελειώσει ακόμα καθώς η αστυνομία δεν είχε δει ακόμη το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από τον ναό.

Ενώ ο Στίλινγκερ αφέθηκε ελεύθερος εκείνο το βράδυ, συνελήφθη ξανά μέσα σε λίγες ώρες αφότου οι ερευνητές εξέτασαν το βίντεο της κάμερας ασφαλείας και είδαν τι έκανε.

Η αστυνομία διεκπεραιώνει τώρα την απέλαση και τη μαύρη λίστα του sexpat ως α «Κίνδυνος για τα παιδιά». Έχουν επίσης ειδοποιήσει το FBI στην Αμερική.

«Η αστυνομία ερεύνησε την περίπτωση του Μάικλ Στίλινγκερ, ηλικίας 65 ετών, Αμερικανού πολίτη που ήταν γυμνός με παιδιά και προσπάθησε να διαπράξει άσεμνη πράξη με παιδιά». Ο υποστράτηγος της αστυνομίας του Πάι, Bandit Tungkasan, αναφέρθηκε στις τοπικές ειδήσεις.

«Η αστυνομία στο Πάι συνέλαβε τον ύποπτο και του επιβλήθηκε πρόστιμο και αφέθηκε ελεύθερος. Το CCTV ελέγχθηκε ξανά μετά από καταγγελίες πολιτών και θεωρήσαμε αυτό το άτομο πολύ επικίνδυνο και δεν είναι κατάλληλο για αυτόν να μείνει στην Ταϊλάνδη». Ο κ. Tungkasan δήλωσε περαιτέρω.

«Υπάρχει κίνδυνος να κάνει εγκλήματα κατά παιδιών στην Ταϊλάνδη. Ο ύποπτος συνελήφθη και στάλθηκε στο επαρχιακό αστυνομικό τμήμα του Τσιάνγκ Μάι για να του απαγγελθούν κατηγορίες στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης. Η αστυνομία θα συνεχίσει επίσης την πορεία για να μπει στη μαύρη λίστα για να μην του επιτραπεί η είσοδος στην Ταϊλάνδη. Θα συνεχίσουμε να τον διώχνουμε από την Ταϊλάνδη». Ο κ. Tunkasan ολοκλήρωσε τη δήλωσή του με αυτό.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News προειδοποιούμε ότι οι παρακάτω εικόνες και βίντεο μπορεί να ενοχλήσουν ορισμένους αναγνώστες.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΕπόμενος Καρχαρίας
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/