Ταϊλανδός υπήκοος συνελήφθη επειδή κάπνιζε πάγο στη μέση της Walking Street

 

Η Suwanit Janmechai, 35 ετών, από το Saraburi βρέθηκε στην κατοχή της 0.35 γραμμάρια πάγου (μεθαμφεταμίνη) και εξοπλισμό λήψης ναρκωτικών, αφού η αστυνομία τη συνέλαβε τη Δευτέρα, αφού είδε ένα βίντεο που προβλήθηκε ευρέως στο Διαδίκτυο στο οποίο φαίνεται να καπνίζει πάγο δημόσια κοντά στο Miami Night Club. στην παγκοσμίου φήμης Walking Street. Πολλοί μάρτυρες είπαν ότι κάπνιζε ανοιχτά μεθαμφεταμίνη στο δρόμο.

Παραδέχτηκε ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών στην αστυνομία, αλλά είπε ότι δεν ήταν αυτή στο βίντεο – απλώς κάποιος που της έμοιαζε και φορούσε τα ίδια ρούχα. Δεν ήταν σαφές πώς πήρε τα ναρκωτικά καθώς δήλωσε επίσης ότι είναι άστεγη και φορούσε τα ίδια ρούχα με το βίντεο.

Το βίντεο της αρχικής ανάρτησης και της ανάκρισής της αναρτήθηκε στο YouTube.

Στο βάθος ακούγεται κόσμος να γελάει όπως εξηγεί η ίδια η γυναίκα.

Η αστυνομία την κατηγορεί για τα ναρκωτικά και αυτή τη στιγμή κρατείται υπό κράτηση εν αναμονή της δίκης.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/