Βίντεο ομαδικού καβγά στο Beach Road την τελευταία μέρα του Songkran

Δόξα τω Θεώ το Songkran τελείωσε, ε;

Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε από έναν χρήστη του Facebook μπροστά από το Wonder Sound Stage by Mike's Shopping mall την τελευταία μέρα του Songkran.

Οι διοργανωτές της σκηνής προσπάθησαν να ψεκάσουν και να διαλύσουν τους τσακωμένους νεαρούς της Ταϊλάνδης και συνεχώς ανακοίνωναν στους ομιλητές να χαλαρώσουν. Αυτό δεν λειτούργησε, ωστόσο, και η αστυνομία έφτασε γρήγορα για να συλλάβει τους νεαρούς για δημόσια μέθη και επίθεση.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/