Το Tulip Hotel δέχτηκε έφοδο από τις αρχές της Pattaya για σεξουαλικά πάρτι

Συνελήφθησαν 42 αλλοδαποί, πολλαπλοί υπάλληλοι

Στις 11:30 της 21ης ​​Απριλίου, Σάββατο βράδυ, ο κ. Naris Niwapantawong, σερίφης της περιοχής Banglamung, Chonburi έλαβε μια καταγγελία ότι το ξενοδοχείο Tulip House στη Νότια Πατάγια είχε οργανώσει μια εκδήλωση για ομαδικό σεξ πάρτι το Σαββατοκύριακο.

Επιδρομή και έρευνα συντόνισε ο Πολ. Abhisit. Στρατηγός Πολ. Piyapong Charoenpong, τουριστική αστυνομία, μετανάστευση και ουστρατιωτικοί μαζί για να ερευνήσουν το ξενοδοχείο.


Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της Πατάγια, με 4 ορόφους και 30 δωμάτια. Το ισόγειο χωρίζεται σε 3 ζώνες ή αίθουσες συνεδριάσεων. Η τελευταία ζώνη ήταν οργανωμένη ως αίθουσα πάρτι. 

 Όταν οι αξιωματούχοι και η αστυνομία έφτασαν με έκπληξη το προσωπικό του ξενοδοχείου και συνήλθαν στην αίθουσα συνεδριάσεων, βρήκαν πολλές γυναίκες και άνδρες από διάφορες χώρες σε μια ποικιλία σεξουαλικών πράξεων, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Κίνα, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη, η Γερμανία, η Ταϊλάνδη, Καμπότζη, Ινδία και Ουκρανία με συνολικά 14 γυναίκες και 28 άντρες, γυμνούς, ορισμένοι εκφράζουν ομοφυλοφιλία. 


Ο αξιωματικός ανέλαβε τον έλεγχο της κατάστασης.


Πρώτα, έψαξαν το μέρος και βρήκαν τζελ, λιπαντικό, σεξουαλικό φάρμακο, συσκευή σεξουαλικής διέγερσης και χρησιμοποίησαν προφυλακτικά πεταμένα σε σκουπίδια. Οι υπάλληλοι το κράτησαν ως αποδεικτικό στοιχείο. Οι αξιωματούχοι συνάντησαν επίσης τον κ. Sheng Liao Yang, 53 ετών, από την Κίνα, που ενεργούσε ως ιδιοκτήτης αυτού του ξενοδοχείου.


Ο κ. Naris Nilipawong, σερίφης της περιοχής Banglamung, αποκάλυψε ότι οι συλλήψεις οφείλονταν σε μια καταγγελία ότι ο ιστότοπος είχε οργανώσει σεξουαλικά πάρτι για όσους αγαπούν το σεξ και τα πάρτι με σουίνγκερ. Το πάρτι διαφημίστηκε σε ιδιωτική ιστοσελίδα. Για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση οι συμμετέχοντες έπρεπε να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας και υπήρχε κανόνας ότι τα μέλη του κόμματος πρέπει να είναι ζευγάρι ανδρών και γυναικών. Το κόστος ανά διανυκτέρευση ήταν 1,500 μπατ ανά άτομο.


Οι αρχές έχουν κάνει τους ακόλουθους νομικούς ισχυρισμούς κατά του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου:


1. Η ξενοδοχειακή επιχείρηση λειτουργεί χωρίς άδεια καθώς δεν διέθεταν κατάλληλες άδειες.


2. Το πάρτι του swinger παραβιάζει τους νόμους της Ταϊλάνδης περί αισχρότητας και της δημόσιας ευπρέπειας σε μια πόλη με εξαιρετικές κοινωνικές αξίες όπως η Πατάγια.


3. Πιθανότατα θα υποβληθούν επίσης κατηγορίες για πορνεία.

Κάθε συμμετέχων συνελήφθη και κρατείται αυτή τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια. Συνελήφθησαν επίσης ο ιδιοκτήτης και ο διευθυντής του ξενοδοχείου.

Θα παρέχουμε περισσότερες ενημερώσεις μόλις τις λάβουμε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/