Συνελήφθη Αλγερινός για κλοπή 60,000 μπατ από Νοτιοκορεάτη τουρίστα

Naklua-

Ο κ. Mouloud Sadat, 53 ετών, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής περπατώντας στο δρόμο στη Naklua για κλοπή και κατηγορήθηκε για κλοπή μετρητών και τιμαλφών από έναν Νοτιοκορεάτη τουρίστα σε ένα κοντινό εστιατόριο.

Ο Lee Seung-Chul, 44, δειπνούσε στο εστιατόριο και άφησε την τσάντα Prada του με περίπου 60,000 μπατ μετρητά και τιμαλφή στην πλάτη της καρέκλας του. Όταν πήγε στην τουαλέτα (Παρόμοια με την πρόσφατη περίπτωση ενός Αυστραλιανού υπηκόου που συνελήφθη για το ίδιο πράγμα την ίδια μέρα) ο κ. Σαντάτ πήρε την τσάντα και έφυγε. Ο κύριος Σαντάτ μόλις είχε τελειώσει ένα μικρό γεύμα εκεί κοντά και έφυγε γρήγορα από το εστιατόριο.

Όταν ο κ. Seung-Chul επέστρεψε από την τουαλέτα κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία απάντησε μέσα σε λίγα λεπτά. Η αστυνομία με επικεφαλής τον καπετάνιο Apichai Krobphet, τον Αρχηγό της Αστυνομίας της Pattaya ερεύνησε το βίντεο CCTV από το εστιατόριο και γρήγορα έλαβε μια οπτική ταυτότητα του υπόπτου. Προς χαρά και τύχη τους όταν οδήγησαν από το εστιατόριο στο αστυνομικό τμήμα για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν το θύμα, τον εντόπισαν να περπατά στο δρόμο με την τσάντα.

Ο κ. Σαντάτ έχει παραδεχτεί την κλοπή, αλλά ισχυρίζεται ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο και δεν σκεφτόταν καθαρά. Κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.

Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας: Μην αφήνετε τις τσάντες σας χωρίς επίβλεψη στις διακοπές.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/