Ο Nikolay Rybalov ανακρίνεται, συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες για ληστεία/επίθεση σε ανταλλαγή χρημάτων Jomtien

Jomtien-

Περίπου στις 4:00 στις 15 Απριλίου 2018, ο κ. Nikolay Rybalov, 34, πρώην Ρώσος στρατιωτικός και κάτοικος Pattaya για περίπου ένα χρόνο, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Na Jomtien μπροστά στον υποστράτηγο Chalermkiat Srivoran του Chonburi, Αναπληρωτή Αρχηγό Προσωπικό, μαζί με τον Ταγματάρχη 2 Chittal Komonwatthana, Αναπληρωτή Μόνιμο Γραμματέα, Pol.Maj.Gen. Thitwat Suriyothai Αντιπρόεδρος Chonburi και αστυνομία.

Ο κ. Rybalov, όπως συζητήσαμε σε προηγούμενα άρθρα και δείχθηκε στο βίντεο, αρνείται να συνεργαστεί με αρχές ή μεταφραστές και αρνείται να μιλήσει για το περιστατικό στο οποίο ένας άνδρας, ύποπτος ότι είναι ο κ. Rybalov, επιτέθηκε βάναυσα στην 30χρονη κυρία Sunee Kaewyu. καθώς έφτανε για δουλειά με σχεδόν ένα εκατομμύριο μπατ σε μια τσάντα στο ανταλλακτήριο συναλλάγματος που βρισκόταν απέναντι από το ξενοδοχείο Ambassador στο Jomtien.

Στο βίντεο, ο ύποπτος φαίνεται να χτυπά βάναυσα την κα Kaewyu απρόκλητα πάνω από δώδεκα φορές στο πρόσωπο προκαλώντας τραυματισμούς στο πρόσωπο και πιθανή μόνιμη βλάβη στο δεξί της μάτι. Στη συνέχεια, πήρε την τσάντα και τράπηκε σε φυγή με μια μοτοσικλέτα που ήταν ταξινομημένη στον Nikolay Rybalov. Η μοτοσικλέτα εντοπίστηκε σε μια κατοικία στο Dusit Lake 2 Housing estate που επίσης νοικιάστηκε στο όνομα του Nikolay Rybalov. Δεν ήταν, όμως, εκεί. Στη συνέχεια, η αστυνομία έκανε κλήση με το όνομά του σε εθνικό συναγερμό. Επιπλέον, τα πλάνα CCTV έδειχναν ξεκάθαρα τα τατουάζ του, συμπεριλαμβανομένου ενός εξέχοντος τατουάζ του Ρώσου Στρατού στο χέρι του που ταιριάζει ακριβώς με το χέρι του κ. Rybalov.

Ο Nikolay Rybalov συνελήφθη στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi λίγα λεπτά πριν πετάξει από τη χώρα στη Μόσχα με τη σύζυγό του. Μαζί του είχε την ίδια ακριβώς μαύρη τσάντα από το ανταλλακτήριο συναλλάγματος που ήταν εμφανώς επισημασμένη ως ιδιοκτησία του CX. Η Ρωσίδα σύζυγός του, το όνομα της οποίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί στα μέσα ενημέρωσης, αλλά απεικονίζεται παρακάτω, ισχυρίζεται επίσης ότι είναι αθώοι παρά το γεγονός ότι εξαργύρωσαν 670,000 μπατ σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο αεροδρόμιο λίγα λεπτά πριν από την πτήση.

Επιπλέον, εγείρει περαιτέρω υποψίες, ότι τόσο ο κ. Rybalov όσο και η σύζυγός του είναι άνεργοι και δεν έχουν καμία πηγή εισοδήματος και καμία εξήγηση για το γιατί τα οχήματα απόδρασης, τα τατουάζ του κ. Rybalov, η τσάντα ανταλλαγής συναλλάγματος και τα σημειωμένα χαρτονομίσματα που έχουν στην κατοχή τους όλα ταιριάζουν στα αποδεικτικά στοιχεία.

Ο κ. Rybalov συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες, παρά τα συντριπτικά στοιχεία για το αντίθετο και αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση. Δεν έχει δικηγόρο αυτή τη στιγμή ούτε άλλοθι ή υπεράσπιση. Αρνείται ακόμη και τη στοιχειώδη ευγένεια και αναγκάζεται σε κάθε εμφάνιση. Αρνήθηκε τη βοήθεια της Ρωσικής Πρεσβείας. Η σύζυγός του δεν έχει τεθεί υπό κράτηση αυτή τη στιγμή, αλλά παραμένει εντός της χώρας κατά την επερχόμενη αναπαράσταση και δίκη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ότι η κα Kaewyu θα συναντήσει τον κ. Rybalov πρόσωπο με πρόσωπο για να τον κάνει να παραδεχτεί το έγκλημα.

Η ιδιοκτήτρια του ανταλλακτηρίου, η δεσποινίς Chatchanajai Yayangkul, 33 ετών, έφερε ένα καλάθι με λουλούδια στο σταθμό Na Jomtien για να ευχαριστήσει την αστυνομία για τη σκληρή δουλειά της για να φέρει τον ύποπτο στη δικαιοσύνη σε λιγότερο από δέκα ώρες.

Επίσης, ανακαλύψαμε ότι ο κ. Rybalov έχει έντονη παρουσία στα social media και έχει μια μικρή κόρη. Εδώ είναι ο λογαριασμός του στο Instagram που δίνει μια εικόνα της ζωής του πριν από τη ληστεία. https://www.instagram.com/mikola_828/

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/