Στα μισά του δρόμου για το Songkran της Pattaya, μεγάλες καταιγίδες Thunder τις επόμενες τρεις ημέρες στο Chon Buri/Pattaya

Τρίτη και Τετάρτη η Pattaya για να πάρει το κύριο βάρος των ασυνήθιστων καταιγίδων.

Πατάγια-

Κοντεύει να βραχεί ακόμη περισσότερο.

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης δήλωσε ότι ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι αναμένονται τις επόμενες τρεις ημέρες, συγκεκριμένα στην περιοχή της Πατάγια την Τρίτη και την Τετάρτη, αλλά πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει πριν από τον θορυβώδη μεγάλο τελικό και τον Wan Lai του Songkran την Πέμπτη 19.

Αυτές οι μη εποχικές τροπικές καταιγίδες προκλήθηκαν λόγω μιας σύγκρουσης με τον ζεστό καιρό της Ταϊλάνδης και ένα σύστημα υψηλής πίεσης που είναι έντονο κρύο που προέρχεται από την Κίνα. Οι καταιγίδες πλήττουν τη βορειοανατολική Ταϊλάνδη την τελευταία ημέρα και σιγά σιγά οδεύουν προς τις περιοχές Μπανγκόκ και Τσον Μπούρι.

Οι καταιγίδες έχουν ήδη προκαλέσει χάος στο Surin και στο Ubon Ratchthani την τελευταία μέρα, καθώς υπήρξαν αναφορές για ξαφνικές πλημμύρες και οι χωρικοί στο Surin ανέφεραν πολλά κτίρια που κατέρρευσαν και, σύμφωνα με τα λόγια τους, το χειρότερο χαλάζι που είχαν δει ποτέ.

Καλό Songkran!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/