Ρώσος λήστεψε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο Jomtien, επιτέθηκε βάναυσα σε εργαζόμενη, συνελήφθη (Βίντεο)

Jomtien-

Σήμερα το πρωί, 14 Απριλίου 2018 περίπου στις 9:30 π.μ. ένας Ρώσος, ύποπτος ότι είναι ο κ. Nikolay Rybalov, λήστεψε ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος που βρίσκεται στην παραλία Jomtien. Περίμενε μια γυναίκα υπάλληλο να φέρει τα ρέστα και της επιτέθηκε βάναυσα, χτυπώντας της πάνω από δώδεκα γροθιές στο κεφάλι πριν τραπεί σε φυγή με το σακουλάκι με τα χρήματα. Η τσάντα με χρήματα περιείχε περίπου 1 εκατομμύριο μπατ.

Αναγνωρίστηκε γρήγορα με βάση το γεγονός ότι, παρά το γεγονός ότι φορούσε μάσκα, δεν κάλυπτε τα τατουάζ στο χέρι του και την πινακίδα κυκλοφορίας του στο μηχανάκι του, την οποία είχε καταχωρήσει, την οποία οδήγησε και καταγράφηκε σε βίντεο.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει με εκκρεμείς κατηγορίες. Ο κ. Rybalov ισχυρίζεται ότι δεν ήταν αυτός στο βίντεο, παρότι έχει τα ίδια ακριβώς τατουάζ και το CCTV δείχνει ένα άτομο που του μοιάζει να φεύγει με το εγγεγραμμένο μηχανάκι του.

Ο δράστης υπάλληλος αναρρώνει στο νοσοκομείο με αρκετά τραύματα. Η αστυνομία θα τον διώξει στο μέγιστο βαθμό του νόμου.

Εγγραφή
ΠΗΓΉΠατάγια ειδήσεις Ταϊλάνδης
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/