Περισσότερα για τον Nikolay Rybalov, άνδρα που έκλεψε 1 εκατομμύριο μπατ από ανταλλαγή και επιτέθηκε βάναυσα σε γυναίκα υπάλληλο

Πατάγια-

Έχουμε ενημέρωση για την υπόθεση κατά την οποία ένας Ρώσος πολίτης επιτέθηκε βάναυσα σε μια Ταϊλανδέζα αντιπρόσωπο ανταλλαγής νομισμάτων στο Jomtien και έκλεψε 1 εκατομμύριο μπατ μεσημέρι.

Ακολουθούν μερικές ακόμη φωτογραφίες του κ. Nikolay Rybalov υπό κράτηση. Μάθαμε ότι συνελήφθη στο αεροδρόμιο για να φύγει από τη χώρα. Λόγω του γεγονότος ότι δεν έκρυψε την πινακίδα του μοτοσικλέτας του, εντοπίστηκε εύκολα από την αστυνομία που ανακάλυψε ότι προσπαθούσε να φύγει από τη χώρα. Τον συνέλαβαν λίγο πριν προλάβει να πετάξει έξω από τη χώρα στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ.

Είχε πάνω του σχεδόν ένα εκατομμύριο μπατ, ωστόσο εξακολουθεί να αρνείται παρά τις συντριπτικές αποδείξεις ότι ήταν ο άνθρωπος στο βίντεο (Δείτε το προηγούμενο άρθρο μας.) Αυτή τη στιγμή οι πηγές μας λένε ότι αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία ή τους μεταφραστές.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News είμαστε περήφανοι για την αστυνομία της Ταϊλάνδης που συνέλαβε αυτόν τον άνδρα πριν φύγει από τη χώρα και ελπίζουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη σε αυτή την υπόθεση στο δικαστικό σύστημα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/