Ημέρα πρώτη του Songkran: 39 νεκροί, 461 τραυματίες

Σκηνή του ατυχήματος.

Πατάγια-

Συνολικά 477 τροχαία ατυχήματα αναφέρθηκαν την Τετάρτη, την πρώτη ημέρα των επτά επικίνδυνων ημερών του Σονγκράν, σκοτώνοντας 39 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 461, ανακοίνωσε το Κέντρο Οδικής Ασφάλειας.

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Weerasak Kowsurat δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης στο κέντρο ότι εκτιμάται ότι το 40 τοις εκατό των ατυχημάτων προκλήθηκαν από οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Είπε ότι περίπου το 82% αφορούσε μοτοσυκλέτες με μακριούς, ευθύγραμμους, μεγάλους δρόμους που είναι πιο πιθανό να δουν ατυχήματα. Τα περισσότερα ατυχήματα συνέβησαν από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, πρόσθεσε ο υπουργός.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/