Τα τελωνεία της Μαλαισίας πιάνουν 3.85 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ Meth στα σύνορα της Ταϊλάνδης Μαλαισίας

Ο γενικός διευθυντής των τελωνείων Datuk Seri Subromaniam Tholasy είπε ότι ο ύποπτος, ένας άνδρας από τη Μαλαισία, ηλικίας 47 ετών, συνελήφθη καθώς οδηγούσε από την Ταϊλάνδη στο σταθμό ασφαλείας των συνόρων περίπου στις 9.30 π.μ.

«Οι τελωνειακοί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ζήτησαν από τον οδηγό να ανοίξει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου.

«Οι αξιωματικοί διενήργησαν ενδελεχή επιθεώρηση και βρήκαν ένα μυστικό διαμέρισμα εκεί», είπε σε συνέντευξη Τύπου στο συγκρότημα Μετανάστευσης, Τελωνείων και Καραντίνας (ICQS) εδώ την Τετάρτη (11 Απριλίου).

Μέσα στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν 70 συσκευασίες με ναρκωτικά συνολικού βάρους 70 κιλών.

«Πιστεύουμε ότι τα ναρκωτικά είναι μεθαμφεταμίνη και κατασκευάστηκαν στην Ταϊλάνδη για την αγορά της Μαλαισίας.

«Ο ύποπτος έχει προφυλακιστεί για 14 ημέρες εν αναμονή της έρευνας βάσει του άρθρου 39Β του νόμου περί επικίνδυνων ναρκωτικών, ο οποίος επισύρει τη θανατική ποινή μετά την καταδίκη του», είπε ο Subromaniam.

Πρόσθεσε ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη καταγγελία ναρκωτικών για το Τελωνείο στο Kedah φέτος.

Ο Subromaniam είπε ότι το Τελωνείο θα συνεργαστεί με την αστυνομία για την υπόθεση και ο ύποπτος θα κατηγορηθεί επίσης βάσει του νόμου περί τελωνείων και των απαιτούμενων στοιχείων, του νόμου κατά του ξεπλύματος χρήματος, της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και των εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/