Παραλάβετε Φωτιές φορτηγών σε λεωφορείο Μπατ με τουρίστες κοντά στην Πλωτή Αγορά (βίντεο)

Πατάγια-

Στις 8 Απριλίου, στις 5:00 π.μ., ένα μαύρο φορτηγό που έτρεχε με ταχύτητα, το οποίο παρασύρθηκε από άλλο όχημα με ταχύτητα. Οι επιβαίνοντες του νταλίκα που δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί, πυροβόλησαν τέσσερις ή πέντε φυσίγγια προς την κατεύθυνση του λεωφορείου μπατ, ξεφυσώντας ένα πίσω ελαστικό και ακινητοποιώντας το. Ευτυχώς, ο οδηγός δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος ούτε οι σφαίρες χτύπησαν κάποιον από τους τουρίστες τη στιγμή που συνέβη η κατάσταση.

Ο οδηγός του λεωφορείου Μπατ, ο Κρισάντα, 28 ετών, είπε ότι ήταν με την κοπέλα του και τους χαιρέτησαν οι τουρίστες για να τους μεταφέρουν στο ξενοδοχείο τους στο Να Τζομτιέν γύρω στις 5 το πρωί της Κυριακής. Οι τουρίστες δεν έχουν ταυτοποιηθεί και αναφέρθηκε ότι ήταν σε σοκ και τρόμο για την κατάσταση.

Μετά την απόπειρα πυροβολισμού, ο οδηγός του μαύρου φορτηγού γύρισε πίσω και κύλησε αργά παρατηρώντας τη σκηνή πριν τραπεί σε φυγή προς την κατεύθυνση της Κεντρικής Πατάγια.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/