Έφοδος στο Burn Club στο Soi Buakhao, ο DJ Katoy διάσημος στο Διαδίκτυο συνελήφθη για χρήση ναρκωτικών

Πατάγια-

Στο δημοφιλές Burn Club στο Soi Buakhao έγινε έφοδος στις 4 π.μ. τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Απριλίου, μετά τη νόμιμη ώρα λειτουργίας του στις 2 το πρωί και αρκετοί θαμώνες βρέθηκαν θετικοί για χρήση ναρκωτικών.

Ο DJ Katoy, γνωστός και ως Kannikar, 24 ετών, ο οποίος έχει περισσότερους από 200,000 ακόλουθους στο Facebook και εργαζόταν στο κλαμπ ως DJ, ήταν μεταξύ έξι ατόμων των οποίων τα τεστ ούρων έδειξαν σημάδια χρήσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε πάρει κεταμίνη τρεις ημέρες νωρίτερα.
Ο διευθυντής του συλλόγου Anapat Reung-urai, 50, κατηγορήθηκε ότι κράτησε το κλαμπ ανοιχτό πολύ αργά, λειτουργούσε χωρίς άδεια και πουλούσε αλκοόλ πέρα ​​από τη νόμιμη χρονική περίοδο.
Η αστυνομία θα κατηγορήσει τον DJ Katoy και τους άλλους πέντε θαμώνες που συνελήφθησαν για χρήση ναρκωτικών με τις κατάλληλες κατηγορίες.
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/