Ρωσίδα έκοψε το λαιμό της με 7-11 στο Πουκέτ, καταγράφηκε σε βίντεο (Γραφικό)

Πουκέτ-

Η 41χρονη Ρωσίδα τουρίστας Oksana Feoktistava μπήκε ήρεμα σε ένα κατάστημα 7-11 στο Πουκέτ με ένα μαχαίρι στο χέρι της στις 830 π.μ. Παρασκευή 7 και προχώρησε να κόψει το λαιμό της μπροστά σε τρομοκρατημένο προσωπικό και θαμώνες. Το προσωπικό, το οποίο ακούγεται στο βίντεο να προσπαθεί να κάνει τη γυναίκα να σταματήσει, κάλεσε αμέσως σωστικά συνεργεία και αστυνομία.

Παραδόξως, η γυναίκα επέζησε και είναι σε σταθερή κατάσταση και οι συνεργάτες διάσωσης κατάφεραν να τη μεταφέρουν γρήγορα στο νοσοκομείο Vachira Phuket. Οι γιατροί κατάφεραν να ράψουν το σοβαρό κόψιμο και αναρρώνει στο νοσοκομείο. Αρνείται να μιλήσει σε αστυνομικούς ή Ρώσους μεταφραστές και η πρεσβεία και η οικογένειά της έχουν ειδοποιηθεί. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό παρακολούθηση αυτοκτονίας στο νοσοκομείο.

Προειδοποίηση: Το βίντεο μπορεί να είναι ενοχλητικό για κάποιους.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/