Πρωινή φωτιά ξεσπά στο Isalon της Walking Street δίπλα στο Club Insomnia

Οι τεχνικοί αέρα που κινούν τον συμπιεστή δηλώνουν ότι η φωτιά ξεκίνησε μυστηριωδώς από μόνη της και δεν ήταν δικό τους λάθος.

Πατάγια-

Φωτιά μεσαίου μεγέθους ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 7 Απριλίου στο Isalon, μέλος του ομίλου Club Insomnia και δίπλα στο δημοφιλές και συχνά γεμάτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Walking Street στην Πατάγια. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 10 το πρωί και ξεκίνησε στην επίπεδη ταράτσα του κτιρίου. Τεχνικοί κλιματιστικών μετακινούνταν και εγκατέστησαν νέο αεροσυμπιεστή στην ταράτσα του κτιρίου όταν δήλωσαν ότι παρατήρησαν ότι είχε ξεσπάσει φωτιά σε κοντινή απόσταση.

Οι τεχνικοί, οι οποίοι μαζί με ένα μικρό αριθμό προσωπικού που μπόρεσαν να βγουν χωρίς δυσκολία, δήλωσαν ότι δεν ευθύνονται για τη φωτιά και ότι δεν είχε καμία σχέση με την εγκατάσταση του νέου συμπιεστή, παρόλο που κανείς άλλος δεν βρισκόταν στην περιοχή στο ώρα στη στέγη.

Οι τεχνικοί και το προσωπικό κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά μόνοι τους με πυροσβεστήρες αν και έφτασε γρήγορα η πυροσβεστική. Το περιστατικό αυτό συνεχίζει μια σειρά επεισοδίων πυρκαγιάς στον δημοφιλή πεζόδρομο. Ευτυχώς αυτή η πυρκαγιά ήταν μια ώρα της ημέρας που έκλεισε το διπλανό νυχτερινό κέντρο, ένας από τους πιο πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς της Πατάγια με χιλιάδες ανθρώπους τη νύχτα.

Η ζημιά περιορίστηκε μόνο στο I Salon και αυτή τη στιγμή αξιολογείται. Το Insomnia, προς μεγάλη χαρά των πολλών θαυμαστών του, δεν έπαθε ζημιά. Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς οι αξιωματούχοι δεν πιστεύουν αρκετά τον ισχυρισμό των τεχνικών αέρα ότι η φωτιά ξεκίνησε μυστηριωδώς από μόνη της.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/