Ο ιδιοκτήτης χρυσαυγιτών ενοχλημένος από τη σύζυγό του αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο κατάστημα (Βίντεο)

Τσονμπούρι-

Ένας 52χρονος ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου Tem Thong στο Chon Buri, ο κ. Montree Thipdee από το Sakorn Nakorn αυτοκτόνησε την Παρασκευή σε πλήρη θέα του CCTV και μπροστά στα μάτια της συζύγου του στη μέση της εργάσιμης ημέρας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο κ. Thipdee μάλωνε με τη σύζυγό του για τα οικονομικά. Συνέχισε να την προειδοποιούσε, τον Ladawan Thipdee, 57 ετών, ότι αν συνεχίσει να τον ενοχλεί και να τον εκνευρίζει, θα προτιμούσε να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα του, μη πιστεύοντας τις απειλές του, συνέχισε να τον ενοχλεί και να τον γκρινιάζει για την οικονομική κατάσταση.

Αφού είχε αρκετή λογομαχία, ο κ. Thipdee αποφάσισε ότι θα προτιμούσε να αυτοκτονήσει και μετά να ακούσει περισσότερο την ενοχλητική σύζυγό του και πήγε σε ένα συρτάρι, αφαίρεσε το προσωπικό του πιστόλι των 9 χιλιοστών και αυτοπυροβολήθηκε νεκρός, πεθάνοντας ακαριαία.

Μετά την εξέταση του βίντεο, η αστυνομία διαπίστωσε ότι το ζήτημα ήταν πράγματι αυτοκτονία. Εμείς εδώ στα νέα της Pattaya ενθαρρύνουμε όσους έχουν ενοχλητικές συζύγους να βρουν εναλλακτικές λύσεις στο πρόβλημα.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/