Βρετανός τουρίστας μαχαιρώθηκε βάναυσα πολλές φορές στην Πατάγια από 38χρονη Ταϊλανδή φίλη

Πατάγια-

Χθες το βράδυ, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, 7 Απριλίου, ένας Βρετανός τουρίστας άγνωστος προς το παρόν μαχαιρώθηκε πολλές φορές σε ένα τοπικό ξενοδοχείο της Πατάγια από μια 38χρονη Ταϊλανδέζα, η οποία είπε ότι ήταν η κοπέλα του και προς το παρόν ονομάζεται μόνο κα. Waran.

Λεπτομέρειες είναι ελάχιστες αυτή τη στιγμή, ωστόσο ο άνδρας αυτή τη στιγμή είναι ακόμα ζωντανός, αν και σε κρίσιμη κατάσταση στο Pattaya Memorial Hospital με πολλαπλά σοβαρά τραύματα από μαχαίρι και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η κυρία Waran φάνηκε να μην απολογείται στη σκηνή του ξενοδοχείου του άνδρα και οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι χαμογελούσε και χαμογελούσε μετά το περιστατικό και φαινόταν χαλαρή και ήρεμη καθώς έδειξε στους αστυνομικούς το όπλο που χρησιμοποιήθηκε, την κατάσταση του δωματίου και τα ματωμένα ρούχα του άνδρα. Αυτή τη στιγμή έχει τεθεί υπό κράτηση από την αστυνομία εν αναμονή κατηγοριών. Αρνήθηκε, ωστόσο, να δηλώσει ακριβώς γιατί προσπάθησε να μαχαιρώσει τον άνδρα μέχρι θανάτου. Επίσης βρέθηκε θετική σε yabba/meth.

Οι σκέψεις μας είναι με τον κύριο και την ελπιδοφόρο ανάρρωσή του. Θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις μόλις τις λάβουμε. Οι φωτογραφίες είναι παρακάτω, προσέξτε ότι είναι πολύ γραφικές.

ΠΗΓΉΑστυνομία της Πατάγια
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/