Το Κέντρο Παιδικής Φροντίδας της Πατάγια έκλεισε από την αστυνομία μετά από viral βίντεο με νταντά να χτυπά ένα παιδί 10 μηνών

Πατάγια-

 

Ένας παιδικός σταθμός στην Πατάγια διατάχθηκε να κλείσει μέχρι νεωτέρας μετά από ένα βίντεο στο Facebook που έδειχνε ένα παιδί δέκα μηνών να ξυλοκοπείται από μια νταντά.

Ο αρχηγός της περιοχής Bang Lamung Naris Niramaiwong ήταν μαζί με την αστυνομία και άλλες υπηρεσίες προστασίας των παιδιών την Πέμπτη στο νηπιαγωγείο Ban Un Lak στο Soi Chaiyaporn Withee στο Bang Lamung.

Η εγκατάσταση διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κατάλληλη για τη φροντίδα παιδιών, βρώμικα και σε αταξία και δεν έχει καν άδεια λειτουργίας ως βρεφονηπιακό σταθμό.

Ο ιδιοκτήτης Rosarin Rihat, 38 ετών, αντιμετωπίζει ένα μήνα φυλάκιση και ή πρόστιμο 10,000 μπατ.

Η νταντά έχει συλληφθεί και θα ακολουθήσουν κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών με βάση τα τραύματα στο παιδί που ονομάζεται Nong Poom.

Η Rosarin ζήτησε συγγνώμη για αυτό που συνέβη και είπε ότι οι τριάντα γονείς των παιδιών στο νηπιαγωγείο θα ενημερωθούν όταν ανοίξουν ξανά. Έχει αναλάβει προσωπικά την ευθύνη για να διασφαλίσει ότι το περιστατικό δεν θα συμβεί ξανά εάν της επιτραπεί να ανοίξει ξανά.

Η γιαγιά του Poom, Supita Makenphong, 51, είπε στον ταϊλανδικό Τύπο ότι θέλει το μέρος να κλείσει οριστικά.

Η ίδια και η μητέρα του αγοριού, Phatritha Makenphong, 25 ετών, δεν θέλουν οικονομική αποκατάσταση για αυτό που συνέβη στον Poom. Θέλουν να δουν δίωξη κατά της νταντάς και άλλων εμπλεκομένων στη λειτουργία του νηπιαγωγείου, καθώς και οριστικό κλείσιμο του νηπιαγωγείου.

Ασυνήθιστο για τέτοιες περιπτώσεις ονομάστηκε το φυτώριο. Μια πινακίδα στο νηπιαγωγείο λέει ότι εξυπηρετεί παιδιά ηλικίας από 8 μηνών έως 4 ετών και μπορεί επίσης να φροντίζει τα παιδιά πριν και μετά το σχολείο.

Χθες μέλη του τοπικού Ερυθρού Σταυρού με επικεφαλής τον Supinya Niramaiwong πήγαν να επισκεφθούν τον Poom στο νοσοκομείο Bang Lamung και έδωσαν 3,000 μπατ και προμήθειες στη μητέρα του για να δείξουν υποστήριξη.

Το αγόρι έχει τώρα τις αισθήσεις του, αλλά οι γιατροί αναφέρουν ότι η όρασή του είναι θολή και μπορεί να έχει μόνιμη βλάβη. Μια ακτινογραφία εγκεφάλου δεν υποδεικνύει σοβαρή βλάβη, αν και βρίσκεται υπό παρακολούθηση για κάθε ενδεχόμενο. Οι γιατροί είπαν ότι είναι σε αποκατάσταση.

Ταϊλανδικά νέα ανέφεραν ότι γείτονες κοντά στο νηπιαγωγείο είπαν ότι το μέρος ήταν περίεργο. Ισχυρίστηκαν ότι ο ιδιοκτήτης μοίραζε ξυλοδαρμούς σε τακτική βάση στο μπροστινό μέρος του βρεφονηπιακού σταθμού και έβρισκε τα παιδιά δημιουργώντας ένα κακό συναίσθημα προς το νηπιαγωγείο στη μικρή κοινότητα.

Είπαν ότι είχε μετακομίσει εκεί από αλλού πριν από δύο χρόνια και θα ήταν ευτυχείς να δουν το πίσω μέρος του.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδική Βίζα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/