Φέτος απαγορεύτηκε η αυτόματη πώληση μονοπατιών στην παραλία για το Songkran

Πατάγια-

Αξιωματούχοι της περιφέρειας και της πόλης έχουν ανακοινώσει ότι κατά τη διάρκεια του δημοφιλούς φεστιβάλ νερού Wan Lai δεν θα πραγματοποιούνται πωλήσεις μεμονωμένων μονοπατιών στον Beach Road. Αυτό δεν περιλαμβάνει προσχεδιασμένες συναυλίες και περίπτερα με χορηγία που έχουν προγραμματιστεί και εγκριθεί εκ των προτέρων, καθώς φέτος για το Wan Lai, στις 19 Απριλίου, αναμένεται να υπάρχουν τουλάχιστον δεκαπέντε χορηγούμενα και εγκεκριμένα περίπτερα συναυλιών και ζώνης εκτόξευσης νερού.

Πολλοί μεμονωμένοι πωλητές έχουν ζωγραφίσει με σπρέι σε προνομιακές τοποθεσίες στην Beach Road τη λέξη Jong στα ταϊλανδέζικα που σημαίνει δεσμευμένη τις τελευταίες ημέρες. Οι αξιωματούχοι της πόλης εξετάζουν τις κάμερες και τα πλάνα για να εντοπίσουν ποιος το έκανε αυτό και να διασφαλίσουν ότι δεν θα στήσουν ιδιωτικά τραπέζια και περίπτερα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Οι πωλητές που αγνοούν την απαγόρευση θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο 2000 μπατ και θα κατασχεθούν τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των υπευθύνων του φεστιβάλ. Αν και ιστορικά η πώληση ιδιωτικών αγαθών στα μονοπάτια ήταν πάντα αντίθετη με το νόμο στην Πατάγια, δεν είχε επιβληθεί. Αξιωματούχοι της πόλης δήλωσαν ότι φέτος, προς όφελος της δημόσιας ασφάλειας, θα απαγορευτεί και θα εφαρμοστεί αυστηρά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει περίπου 60,000 άτομα τόσο από την Ταϊλάνδη όσο και από αλλοδαπούς στο Beach Road την πιο πολυσύχναστη ημέρα του χρόνου για την πόλη.

Το Beach Road θα είναι κλειστό εξ ολοκλήρου από τις 6 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την ημέρα της ανακοίνωσης των επισήμων του φεστιβάλ μαζί με το ήμισυ του Central Pattaya Klang.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/