64χρονος Γάλλος καταζητείται από το FBI για Παιδική Πορνογραφία που καταγράφηκε στην Πατάγια

Πατάγια-

Η σύλληψη του υπόπτου Rachid Abdel Kader και η έρευνα στο σπίτι του στο Soi Rung Land στη Νότια Πατάγια, αφορούσαν μια συνεργασία μεταξύ του FBI, του Τμήματος Ειδικών Ερευνών της Ταϊλάνδης και της Αστυνομίας Μετανάστευσης Chon Buri. 

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ως αποδεικτικά στοιχεία πορνογραφικές φωτογραφίες και βίντεο κλιπ κοριτσιών από την Ταϊλάνδη που φέρεται να βρέθηκαν στον υπολογιστή του σπιτιού του Kader και σε πολλά CD που εμφανίζονταν με ανήλικα κορίτσια της Ταϊλάνδης και έφεραν τον άνδρα για ανάκριση στο Γραφείο Μεταναστευτικών Ελέγχων Chon Buri. 

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Pol, συνταγματάρχης Songprod Sirisukha είπε ότι ο Kader είχε περάσει την τελευταία δεκαετία στην Πατάγια μετά τη συνταξιοδότησή του. Μια έρευνα του FBI ανακάλυψε πρόσφατα ότι ο Kader είχε επωφεληθεί από τη λήψη παιδικής πορνογραφίας και την κοινή χρήση του υλικού σε μια ομάδα άλλων παιδεραστών και ανδρών από όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια, το FBI επικοινώνησε με την Αστυνομία Μετανάστευσης του DSI και του Chon Buri για να κάνει τη σύλληψη, είπε ο Songprod.

Οι αστυνομικοί ήταν βέβαιοι ότι είχαν ισχυρά στοιχεία εναντίον του άνδρα και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Muang Chon Buri για επεξεργασία με την κατηγορία της κατοχής και της επιδίωξης κέρδους από παιδική πορνογραφία. Ο κ. Kader αρνήθηκε ότι έκανε κάτι λάθος αυτή τη στιγμή.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/