Top of the Gulf Regatta Event για αύξηση της προσβασιμότητας στην ιστιοπλοΐα στην Πατάγια

Διεξήχθη από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου στο Ocean Marina Yacht Club. Εκπροσωπήθηκαν περισσότερες από 25 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της εθνικής ομάδας της Ταϊλάνδης. Νέο σκάφος για άτομα με αναπηρία που θα δοκιμαστεί στη ρεγκάτα.

Πατάγια-

Οι διοργανωτές του Top of the Gulf Regatta που παρουσιάζεται από την Ocean Marina προωθούν την ιστιοπλοΐα στον Κόλπο της Ταϊλάνδης εδώ και 13 χρόνια και καθώς η βραβευμένη ρεγκάτα εισέρχεται στη 14η έκδοσή της, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου στο Ocean Marina Yacht Club, οι διοργανωτές είναι επιδιώκουμε να κάνουμε το άθλημα πιο προσιτό με μια επίδειξη του ολοκαίνουργιου S\V14 – ενός σκάφους που έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα με αναπηρία και κατασκευάστηκε στην Ταϊλάνδη.

«Το Top of the Gulf Regatta πάντα θεωρούσε την ιστιοπλοΐα ως ένα άθλημα για όλους και από το πρώτο έτος υποστηρίζουμε την ιστιοπλοΐα νέων με μαθήματα Optimist και λέμβους στη ρεγκάτα. Θα φιλοξενήσουμε ξανά το Εθνικό Πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης Optimist, το οποίο είναι η κορυφή της ανταγωνιστικής ιστιοπλοΐας νέων στη χώρα, και φέτος θα έχουμε μια επίδειξη του S\V14, ενός σκάφους που κατασκευάστηκε στην Ταϊλάνδη και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να πλέει από άτομα με αναπηρία. Μαζί με το Ocean Marina Yacht Club υποστηρίζουμε αυτήν την πρωτοβουλία της Αναπηρίας Sailing Thailand και ελπίζουμε να δώσουμε στα άτομα με αναπηρία την ευκαιρία να πλεύσουν και ίσως στο μέλλον την ευκαιρία να αγωνιστούν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Πιστεύουμε ότι το να κάνουμε το άθλημα πιο προσιτό είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας στη χώρα», σχολίασε ο κ. William Gasson, Συμπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Top of the Gulf Regatta.

Ο συνιδρυτής και οικοδεσπότης της Regatta, το Ocean Marina Yacht Club είναι η μόνιμη κατοικία της ρεγκάτα και ως η μεγαλύτερη μαρίνα της Νοτιοανατολικής Ασίας, παρέχει μια βολική και ασφαλή βάση από την οποία μπορείτε να οργανώσετε μια ρεγκάτα αυτού του μεγέθους και ποικιλομορφίας. Έως και 12 κατηγορίες σκαφών αναμένονται φέτος, συμπεριλαμβανομένων keelboats και multihulls, Platus ενός σχεδίου που θα διαγωνιστεί για το Platu Coronation Cup, μια σειρά από κατηγορίες σκαφών, Optimists που θα διαγωνιστούν στο Εθνικό Πρωτάθλημα Optimist της Ταϊλάνδης και για δεύτερη συνεχή χρονιά η κατηγορία IOM ραδιοελεγχόμενα σκάφη.

Οι διαγωνιζόμενοι έρχονται από μακρινές περιοχές όπως η Αυστραλία, η Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο, για να αναφέρουμε μόνο μερικές από τις περισσότερες από 25 χώρες που θα λάβουν μέρος φέτος. Διεξάγονται πριν από τους Ασιατικούς Αγώνες στην Τζακάρτα τον Αύγουστο, πολλές χώρες στέλνουν τις εθνικές τους ομάδες και τους Ολυμπιακούς ιστιοπλόους για να αγωνιστούν, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης που θα αγωνιστεί με την πλήρη εθνική ομάδα ιστιοπλοΐας τους για την προετοιμασία για τα περιφερειακά πρωταθλήματα.

«Ανυπομονούμε για μια ισχυρή σύνθεση διεθνών και ταϊλανδών ναυτικών και περιμένουμε περισσότερα από 200 σκάφη και πάνω από 600 ναυτικούς συνολικά φέτος. Η κατηγορία Platu ενός σχεδίου έχει πολύ υψηλό επίπεδο ιστιοπλοϊκού ταλέντου, όπως και οι κατηγορίες keelboat και multihull με πολλούς ναυτικούς από τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και όχι μόνο να έρχονται για να διαγωνιστούν στη ρεγκάτα», πρόσθεσε ο κ. Gasson.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 2018 Top of the Gulf Regatta που παρουσιάζεται από την Ocean Marina:
Web: www.topofthegulfregatta.com.
Facebook: www.facebook.com/topofthegulfregatta
Twitter: www.twitter.com/togregatta
YouTube: www.youtube.com/TOGRegatta

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/