Πέθανε μετά από κώμα 82χρονος Ταϊλανδός που πέταξε το καρότσι του από 21χρονο (Βίντεο)

Μπανγκόκ-

Ο 82χρονος Juroon Meepan, οδοκαθαριστής απορριμμάτων για τα προς το ζην, πετάχτηκε από το καρότσι του νωρίτερα αυτό το μήνα στην Μπανγκόκ, αφού ο 21χρονος Narathorn Soattiyung, ο οποίος πηγαίνει δίπλα στον George, έκοψε το καρότσι του με τη μηχανή του, θύμωσε (Αν και το ατύχημα ήταν δικό του λάθος) και επέστρεψε και επιτέθηκε βάναυσα στον κ. Meepan, γεγονός που τον έβαλε σε κώμα. Ο Narathorn, ο οποίος αρχικά κατηγορήθηκε για επίθεση, συνελήφθη εκ νέου και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια σήμερα το πρωί, ο δεύτερος και αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το απόγευμα με εγγύηση 180,000 μπατ.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κατανοητά πολύ αναστατωμένα με την κατάσταση και έχουν κατακεραυνώσει το Narathorn σε πολλούς ιστότοπους της Ταϊλάνδης.

Η σύζυγός του δήλωσε στο Khao Sod English:

«Θέλω να του πω, μην ανησυχείς άλλο. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα», είπε σήμερα το πρωί η 71χρονη σύζυγος του Juroon Chaluay Jaritek. «Προς τους νέους: Μην είστε τόσο ζεστοί. Δείτε τι έγινε εδώ. Παρακαλώ συμπεριφέρεστε σαν καλοί άνθρωποι. Οι γονείς θέλουν καλά παιδιά».

Η Chaluay είπε ότι δεν πρόλαβε να πει κάποια τελευταία λέξη με τον σύζυγό της, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε μετά την επίθεση.

«Απλώς τον πειράζω λίγο, λέγοντας ότι πρέπει να νιώθει τόσο άνετα, έχοντας κάποιον να τον ταΐζει όλη μέρα», είπε ο Chaluay.

Η κόρη του Juroon, Wanida Maneepan, είπε την Παρασκευή ότι η «μεγάλη απώλεια» τους πρέπει να είναι ένα μάθημα.

«Προσωπικά είμαι θυμωμένος. Αλλά από την άλλη, ο μπαμπάς μου ήταν μεγάλος και καλύτερα να ξεκουραστεί επιτέλους», είπε. «Θέλω να πω στους ανθρώπους να μην το κάνουν αυτό στην οικογένεια κανενός. Είναι τόσο μεγάλη απώλεια».

Πριν πέσει σε δύσκολες στιγμές και αναγκαστεί να συλλέξει απορρίμματα και απορριπτόμενα αγαθά για να πουλήσει από το saleng του, ο Juroon ήταν ένας από τους ιδρυτές μιας εταιρείας κατασκευής μετάλλων που ονομαζόταν Saksit Alloy. Αναγκάστηκε να πουλήσει το μερίδιό του μετά την οικονομική κρίση του Tom Yum Kung το 1997.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/