Αύριο, 2 Απριλίου 2018, είναι η Εθνική Ημέρα Διατήρησης της Κληρονομιάς της Ταϊλάνδης, παρέλαση στην παραλία

Η ημερομηνία, τα γενέθλια της HRH πριγκίπισσας Maha Chakri Sirindhorn, ορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο φέτος ως μια στιγμή για να τιμήσουμε και να διατηρήσουμε τις παραδοσιακές αξίες και τον πολιτισμό της Ταϊλάνδης.

Ο δήμαρχος Anan Charoenchasri και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συμβουλίου της Pattaya Mana Yaprakam συναντήθηκαν με τους επικεφαλής διαφόρων τμημάτων της πόλης για να προγραμματίσουν επίσημες εκδηλώσεις για την ημέρα.

Ο εορτασμός ξεκινά με μια παρέλαση Beach Road μεταξύ Central Road και Central Festival Pattaya Beach με συμμετέχοντες στολισμένους με κοστούμια εποχής της Ταϊλάνδης που μοιάζουν με χαρακτήρες του ιστορικού τηλεοπτικού δράματος «Buppaysanniwad», το οποίο είναι στην οργή τώρα με τις τοπικές κυβερνήσεις να προσπαθούν να αποτρέψουν είναι δημοφιλής για την προώθηση του τουρισμού.

Στα περίπτερα γύρω από το Central Festival θα πωλούνται τέχνες και χειροτεχνίες, ταϊλανδέζικα φαγητά και γλυκά, όλα φτιαγμένα από μαθητές της Pattaya.

Άλλοι θα ανεβάσουν μουσικοχορευτικά σόου στη σκηνή στην παραλία στο Central Road από τις 3-9 μ.μ

Η παρέλαση αναμένεται να γίνει στις 3:00 με έναρξη στο Central Festival.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThe Pattaya Mail
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/