Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya ανακοινώνουν ότι το Songkran παρατείνεται έως τις 30 Απριλίου, το παιχνίδι στο νερό έως τις 10:XNUMX

Πατάγια-

Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια ανακοίνωσαν αυτήν την εβδομάδα σε μια συνάντηση στο Δημαρχείο στην οποία συμμετείχαν αξιωματούχοι της περιοχής Banglamung, αστυνομία και δήμαρχος ότι για να ενθαρρύνει και να τονώσει τον τουρισμό στην πόλη το Φεστιβάλ Songkran για την Πατάγια θα παραταθεί από τις 12 Απριλίου έως τις 19 Απριλίου έως τις 12 Απριλίου- 30 Απριλίου. Επιπλέον, ιστορικά οι πόλεμοι του νερού σταματούν γύρω στο ηλιοβασίλεμα, ωστόσο, για να τονώσουν περαιτέρω τον τουρισμό και να προωθήσουν τη φήμη της Πατάγια ως «Η πόλη διασκέδασης», οι θαλάσσιες μάχες θα επιτραπούν να συνεχιστούν μέχρι τις 10:00 μ.μ.

Το Δημαρχείο της Πατάγια δήλωσε τα ακόλουθα στο The Pattaya News σε επίσημη δήλωση:

«Πιστεύουμε ότι ενθαρρύνοντας περισσότερους τουρίστες να έρθουν στην Πατάγια και οδηγώντας τη φήμη της Πατάγια ως παγκόσμιας κλάσης «Fun City» στο επίπεδο του Λας Βέγκας και της Νέας Ορλεάνης στην Αμερική, θα ενισχύσουμε τους συνολικούς αριθμούς τουρισμού κατά περίπου 35% και θα φέρουμε υπολογίστηκε επιπλέον 700 εκατομμύρια μπατ μόνο για την οικονομία της Πατάγια. Αυτά τα κονδύλια μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε αργότερα μέσα στο έτος για να παρέχουμε καλύτερους δρόμους και να ολοκληρώσουμε το έργο εξωραϊσμού της παραλίας. Επιπλέον, αυτά τα κεφάλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση πολλών ζητημάτων διαχείρισης απορριμμάτων και σκουπιδιών που ταλαιπωρούν την πόλη τους τελευταίους μήνες. Είναι ένα win-win για όλους τους εμπλεκόμενους».

Οι αξιωματούχοι της πόλης δήλωσαν περαιτέρω ότι σχεδιάζουν αρκετές μοναδικές εκδηλώσεις φέτος για την Pattaya City για να ενθαρρύνουν περαιτέρω τη «Διασκέδαση». Επιβεβαίωσαν επίσης ότι, σε συντονισμό με την κυβέρνηση, η Pattaya έχει μια επίσημη εξαίρεση για να επιτρέπει το παιχνίδι του νερού σε κεντρικούς και δευτερεύοντες δρόμους.

Οι εκδηλώσεις που περιγράφονται στη συνάντηση για το φεστιβάλ που διαρκεί σχεδόν ένα μήνα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

-Η πόλη χρηματοδοτεί σταθμούς εμποτισμού νερού σε όλους τους μεγάλους δρόμους, συμπεριλαμβανομένης της εθνικής οδού και στη σκοτεινή πλευρά, καθώς η πόλη θέλει να ενθαρρύνει τους ομογενείς να μπουν στο πνεύμα του Songkran.

-Σταθμοί εμποτισμού νερού, που χρηματοδοτούνται από την πόλη και επανδρώνονται από εθελοντές και αξιωματούχους της πόλης μπροστά από τις περισσότερες μεγάλες εισόδους σούπερ μάρκετ, τράπεζες και νοσοκομεία για να διασφαλιστεί ότι όλοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν βρίσκονται στους χώρους του πάρτι, απολαμβάνουν το πνεύμα του Songkran.

-7-11 έχει δηλώσει ότι θα συμμετάσχει και στο φεστιβάλ διαρκείας ενός μήνα έχοντας έναν καθορισμένο υπάλληλο στην πόρτα να μουσκεύει κάθε άτομο που μπαίνει και βγαίνει από το κατάστημα, ανεξάρτητα αν είναι ντυμένο για την περίσταση σε συνεργασία με το Δημαρχείο .

-Η πόλη θα έχει χορηγήσει υδάτινους πολέμους στο Soi 7 μεταξύ διαφορετικών ομάδων τουριστών. Ορισμένες προγραμματισμένες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν Γάλλους εναντίον Γερμανών τουριστών, Αμερικανούς εναντίον Άγγλων, Ινδούς εναντίον Άραβων και Ρωσία εναντίον Κίνας.

-Αντί για το επίσημο πουκάμισο με λουλούδια για την πόλη, οι αξιωματούχοι της πόλης ενθαρρύνουν τους άντρες να μένουν χωρίς πουκάμισο και να φορούν επίσημα λουλουδάτα στρινγκ. Τα στρινγκ θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε όλες τις αγορές μέσα στην εβδομάδα.

Εάν η εκδήλωση είναι επιτυχημένη, οι αξιωματούχοι της πόλης δήλωσαν ότι εξετάζουν την επέκταση του Songkran ακόμη περισσότερο, ίσως σε μια μηνιαία εβδομαδιαία εκδήλωση για την ενίσχυση του τουρισμού.

Ω…και καλή Πρωταπριλιά, παιδιά.

 

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/