Ρώσος επιτέθηκε βάναυσα σε ηλικιωμένο Ιρανό στο Walking Street (Βίντεο)

Πατάγια-

Ένας άλλος καυγάς έχει συμβεί στο Walking Street, ο τέταρτος μεγάλος καυγάς μέσα σε δύο εβδομάδες στη λεγόμενη Ασφαλή Ζώνη που περιπολείται από πολλές αστυνομικές και τουριστικές αστυνομικές δυνάμεις και με εκατοντάδες αναπηδητές σε πολλά μπαρ.

Ένας άνδρας που περιγράφεται ως Ρώσος από μάρτυρες με βάση την ομιλία του έριξε νοκ άουτ έναν Ιρανό, τον κ. Henry Sahabaybeh, 57 ετών, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου της 31ης. Μάρτυρες περιέγραψαν τον Ρώσο ως μεθυσμένο, ηλικίας 25-30 ετών και έξαλλο με μια μικρή κατάσταση και διαμάχη. Ο Ρώσος έβγαλε νοκ άουτ τον κ. Sahabaybeh με μια γροθιά και στη συνέχεια έφυγε από το σημείο καθώς οι άνθρωποι άρχισαν να τραβούν βίντεο. Μάρτυρες είπαν ότι πολλοί άνθρωποι του είπαν να μείνει για την αστυνομία, αλλά ο Ρώσος τράπηκε σε φυγή.

Ο Ιρανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία και η αστυνομία πιστεύει ότι βρίσκεται στα ίχνη του επιτιθέμενου. Το CCTV και οι μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Ρώσος χτύπησε πρώτος και μόλις είδε τη ζημιά που προκλήθηκε τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία ζητά από τον Ρώσο να παραδοθεί σε ισόβια μαύρη λίστα και σοβαρές ποινές καθώς πιστεύουν ότι γνωρίζουν ποιος είναι.

Θα δώσουμε τυχόν ενημερώσεις όπως τις δίνουμε.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/