Το Songkran 2018 για την Pattaya προετοιμάζεται καλά, 2 εβδομάδες μακριά από τους πολέμους του νερού

Πατάγια-

Η προετοιμασία του Songkran 2018 στην Πατάγια βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο στην Πατάγια, καθώς οι αξιωματούχοι της πόλης ξεκινούν συναντήσεις και προγραμματίζουν για τη δεύτερη πιο πολυσύχναστη εποχή του χρόνου για την πόλη και τις μεγαλύτερες διακοπές του χρόνου για τους Ταϊλανδούς. Εν τω μεταξύ, τόσο οι ξένοι όσο και οι Ταϊλανδοί τουρίστες που φτάνουν για το φεστιβάλ βασίζονται σε δεδομένα από πτήσεις και κρατήσεις ξενοδοχείων που αναμένεται να είναι στο υψηλότερο επίπεδο ποτέ για την Πατάγια, σύμφωνα με την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού. Φυσικά, πολλοί ντόπιοι εκπατρισμένοι έχουν ήδη πάρει την απόφαση να εγκαταλείψουν την πόλη και τους επικείμενους πολέμους νερού σε προορισμούς χωρίς νερό, αλλά για τους υπόλοιπους το ελεγχόμενο χάος του Songkran απέχει δύο εβδομάδες.

Φέτος, η αργία επεκτάθηκε πανελλαδικά από 13-15 σε 12-16, ανεβάζοντας την εθνική εορτή συνολικά σε πέντε ημέρες. Η Πατάγια, ως συνήθως, θα γιορτάζει από τις 12 έως τις 19. Αυτό σημαίνει ότι τράπεζες, κρατικά γραφεία, μετανάστευση κ.λπ. θα είναι κλειστά κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Πολλές επιχειρήσεις κλείνουν για όλη την περίοδο, ώστε οι υπάλληλοί τους να απολαύσουν την Ταϊλανδέζικη Πρωτοχρονιά με την οικογένειά τους.

Οι αξιωματούχοι της πόλης, μαζί με την εξουσία από την κυβέρνηση και τον αρχηγό της εθνικής αστυνομίας έχουν περιγράψει τις ακόλουθες προτεραιότητες:

-Μειώστε την οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Σημεία ελέγχου θα υπάρχουν καθημερινά και θα επιβάλλονται αυστηρές ποινές, συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικής φυλάκισης και της κατάσχεσης των οχημάτων. Θα ισχύει μηδενική ανοχή για μεθυσμένους οδηγούς.

-Όχι ψηλαφίσιμο/αισχρότητα. Έγινε μεγάλη εστίαση στο να μην ψαχουλεύουμε φέτος και αυστηρές προειδοποιήσεις για υψηλά πρόστιμα και κυρώσεις για όσους πιαστούν.

-Σωστό φόρεμα. Η κυβέρνηση έχει επικεντρωθεί στο να υπενθυμίσει τόσο στους τουρίστες όσο και στους πολίτες της Ταϊλάνδης ότι τα μπικίνι, τα μαγιό κ.λπ. Η κυβέρνηση προτείνει να φορέσει το επίσημο πουκάμισο Songkran και ένα κατάλληλο σορτς.

-Τα μπαρ θα λάβουν οδηγίες και γράμματα την ερχόμενη εβδομάδα που θα ενημερώνουν τα πρέπει και τα μη για το προσωπικό για το Songkran. Η προσδοκία είναι ότι θα ενημερωθούν, όπως και πέρυσι, όχι πάρτι με μπικίνι ή πάρτι με βρεγμένα μπλουζάκια κλπ, καθώς αυτό δεν είναι στο πνεύμα του Songkran. Επιπλέον, όπως και πέρυσι, αναμένεται ότι θα τους υπενθυμιστεί έντονα να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με το νερό καθώς πέφτει ο ήλιος.

Αν και υπήρξαν ειδήσεις για απουσία παιχνιδιών νερού σε Πρωτεύοντες ή Δευτερεύοντες δρόμους σε εθνικό επίπεδο, δεν είναι σαφές τι ακριβώς σημαίνει αυτό για την Πατάγια και αυτή τη στιγμή οι αρχές δεν έχουν κάνει επίσημα ανακοινώσεις ή αποφάσεις ή δεν έχουν δηλώσει ποιοι ακριβώς θεωρούν αυτούς τους δρόμους. Αναμένεται, δεδομένου ότι η Pattaya είναι μια τουριστική πόλη για πάρτι, οι δημοφιλείς υδάτινες ζώνες του Soi 6, 7 και 8 θα συνεχίσουν κανονικά αυτή τη στιγμή.

Η μεγαλύτερη μέρα του Songkran θα είναι η 19η, Wan Lai, όπως πάντα και η Beach Road θα κλείσει εντελώς για το φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών, παραστάσεων και υπέροχου φαγητού. Ακολουθεί ένα βίντεο με το πώς είναι εκείνη την ημέρα:

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/