Μεθυσμένος Ρώσος τουρίστας χτύπησε διασώστη σε μοτοσικλέτα

Πατάγια-

Ένας μεθυσμένος τουρίστας από τη Ρωσία, ο κ. Oleg Volobujev, 45 ετών, χτύπησε τον κ. Apimon Sathornkij, 37 νωρίς το πρωί της Πέμπτης καθώς ο κ. Sathornkij προσπαθούσε να βοηθήσει έναν άλλο αναβάτη μοτοσικλέτας που είχε ανατρέψει το ποδήλατό του μπροστά από το κέντρο σέρβις της Harley Davidson την Ο δρόμος Sukhimwit.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο κ. Volobujev ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να μιλήσει και πηγές λένε ότι ήταν σχεδόν τετραπλάσιο από το νόμιμο όριο. Είχε και μια γυναίκα συνοδηγό στο ποδήλατό του. Και οι δύο ήταν ατραυματισμένοι. Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι έτρεχε με ταχύτητα την ώρα του ατυχήματος και δεν έδινε σημασία.

Ο κ. Sathornkij γλίτωσε σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο αναμένει αποζημίωση από τον Ρώσο τουρίστα. Ο κ. Όλεγκ συνελήφθη και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για να ξεσηκωθεί και στη συνέχεια να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που του τέθηκαν.

 

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/