Έφηβος Ταϊλανδός/Αμερικανός έφηβος σκοτώθηκε όταν χτύπησε με φορτηγό 22 τροχών με ταχύτητα 100 χλμ/ώρα.

Πατάγια-

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης κοντά στην πλωτή αγορά, ένας έφηβος με διπλή υπηκοότητα ΗΠΑ/Ταϊλανδίας σκοτώθηκε οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του στα 100 KPH ενώ αγωνιζόταν με μια ομάδα άλλων εφήβων. Προσέκρουσε σε ένα 22 τροχό που μετέφερε τσιμεντένιους στύλους με μεγάλη ταχύτητα. Υπολογίζεται ότι πέταξε σχεδόν 100 μέτρα. Η μοτοσυκλέτα σφηνώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού όπου το ταχύμετρο είχε κολλήσει ακριβώς στα 100 KPH.

Ο μάρτυρας Warahat Inpong, 30 ετών, είπε στην αστυνομία ότι είχε δει μια μεγάλη ομάδα εφήβων να αγωνίζονται με μοτοσικλέτες κατά μήκος του δρόμου. Έπλεκαν μέσα και έξω προσπερνώντας δεξιά και αριστερά ενώ αγωνίζονταν σε υψηλές ταχύτητες.

Το θύμα απέτυχε να διαπραγματευτεί μια κίνηση προσπέρασης και έπεσε πάνω στο φορτηγό, είπε.

Ο οδηγός φορτηγού Romran Reuangrot, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, 38 ετών, βοηθά την αστυνομία στις έρευνές της και το CCTV εξετάζεται για να μάθει την αλήθεια του τι συνέβη.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News σας ενθαρρύνουμε να οδηγείτε με ασφάλεια.

ΠΗΓΉΚαλωδιακή τηλεόραση Sophon
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/